Rage against the machine, slovenian way

26.03.2006Osebno

 

9 komentarjev na “Rage against the machine, slovenian way

 1. Case

  realno in pogosto.

  trenutno nimam prav nic proti ponovni uvedbi fizicne kazni za take kretene.

  saj ne, da bi pomagalo….bilo pa bi zadoscenje. dajmo ze enkrat reci bobu bob in demokraciji iluzija, pa se fuknimo v nazaj v barabarstvo in zacnimo obracunavat drug z drugim….dost mi je tega drkanja z vrednotami in filozofskimi nastavki Drzave od Grcije dalje, da o jebi od humanizma sploh ne govorim.

   
 2. cookie

  Mah, to samo kaže dekadentnost družbe. Pa na dejstvo, da je Gaber in kompanija totalno zavozil šolsko politiko kaznovanja. Dobro, da se staršev sploh ne omenja…

   
 3. Peter Jausovec

  Sramota. Vsaka cas profesorju, da vse tak navidez mirno prenasa. Zanima me kaksni so starsi teh otrok – samo zaradih taksnih “mamlazov” bi bilo treba uvesti konkretno kaznovanje.

   
 4. ill-advised

  Ja, meni se tisti učitelj celo malo smili.

  Po drugi strani pa je treba priznati, da je prizor lomljenja stolov čudovito katartičen in soundtrack pri njem zelo posrečeno izbran 🙂 Načeloma rade volje pozdravljam in podpiram dekadenco v vseh njenih pojavnih oblikah 🙂

  Po mojem je glavni problem te cele situacije v tem, da se ljudi v srednjih šolah sili, da se učijo stvari, ki niso niti zanimive niti koristne (takšnih je po mojih izkušnjah okoli 80-90%), zato se ob njih na smrt dolgočasijo in jim potem hodijo po glavi takšne neumnosti. Rešitev ni v politiki kaznovanja, pač pa v spremembi vsebine šolskih programov.

   
 5. missnymphee

  Vsa čast profesorju? Ne bi ravno rekla, kar se mene tiče mu tega ne bi bilo treba prenašati. Ja se strinjam, obnašanje ‘otrok’ je popolnoma nedopustno, obnašanje profesorja pa prav tako. Gaber in politika kaznovanja gor ali pa dol, profesor mora bit sposoben pokazati tudi avtoriteto. In ja dejansko sem mnenja da se to da storiti tui brez politike kaznovanja.

   
 6. ill-advised

  Uh, se opravičujem za podvojeni komentar. Po tistem, ko se prvi ni pojavil, sem domneval, da se je nekam izgubil, in sem čez čas poslal še drugega, zdaj pa vidim, da sta se pojavila oba.

   
 7. Domen

  Ni problema. Komentarji se vedno nekam shranijo, potem pa moram določene zmoderirat – ponavadi gre za primer, ko nekdo prvič postne komentar (new email address or smth). Nič narobe, samo toliko, da ne bo kdo mislil, da kaj brišem.

   
 8. sv3der

  sramota! za šolstvo, mularijo in predvsem starše. tole bi njihovim tastarim pokazal, čeprav se bojim, da bi se jim zdeli njihovi otroci zabavni.

  sramota. in vsaka čast profesorju.

  -sv3

   

Vpišite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.