see Boy plays with blogs for intro.

Pozdravljeni

– na napako v zvezi s Carniolo smo bili opozorjeni že s strani Manskeja (gre za mojo napako, ki je bila zaradi “deadlina” prezrta, kar pa ne bi smel biti izgovor!)

– citati (razen tistih, kjer povezam debate z blogov, kar je tudi jasno izraženo) so nastali dejansko pri pogovorih z osebami, ki jih omenjam (Manske, Crnkovič, Ambrožič, Vodeb…), zato Vaša izjava ni na mestu.

– http://vidmar.net/weblog je omenjen zaradi velikega spiska blogov, ki vodijo na druge strani, kjer obstaja možnost kreacije lastnih blogov. Nikjer ne piše, da Vidmar ponuja možnost kreiranja blogov – v nadaljevanju pišem, da se bloge lahko prebira ali tudi ustvarja.

– Članek izraža mnenje o zanimivosti blogov znanih oseb (kar je razvidno tudi iz vira), do katerega pa sem prišel po prebiranju drugih blogov, ne samo JaKovega.

– o blogih sem se pogovarjal z znanimi slovenskimi novinarji, ki jih pišejo (Crnkovič, Ambrožič) in z Oliverjem Vodebom tudi na temo zaslužka z bloganjem, kjer sem dobil jasna mnenja, da se od blogov trenutno v Sloveniji še ne da živeti. Tudi z vašimi 24 tisočaki v 12 mesecih žal ne.

– žal mi je, da v spisek nisem vključil vašega bloga, ki je bil v poplavi blogov prezrt. Zavedam se, da je pogledov na bloganje več, od česar izvirajo tudi različna mnenja kaj naj bi bloganje dejansko bilo.

Hvala

S spoštovanjem

Mitja Reven

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan