Comment on post-concert comments

16.06.2006Osebno

It`s so funny reading the comments from the people who went to the Ljubljana Depeche mode concert. From the looks of it, I`d say the concert sucked big time.

Here are links to some of the bloggers who attended the concert.

Andrej Tozon`s blog
Guttierrez blog
Blok
Enjoying my ride
Chewaps dimension
Zandi`s musing
Blodnjak
Centrifuga
Drejček in trije marsovčki ali mogoče kaj drugega

I did not attend and this is only my biased opinion of the event. Please, I hope this will be enough for the people who think that I am too assertive and want things to happen my way and my way alone. This is just me.

First of all, I do not understand following the group around on their tour. OK, I do understand…but I don`t. It`s like buying a really expensive CD. Same band, same playlist, same performance. And I can guess what you are going to post in your comments.

Second of all, some of the spectators complain that Depeche mode have a routinized way of playing their songs. Hello??! The band`s been playing the same ol` song for the last twenty years. Routinized? How bored would you be if you`d be saying the same words, same exact words for the last quarter of a century?

Third, for a certain part of the audience, they are gods no matter what. No comment on that one. Maybe just this -> critical judgement

And fourth, a quote from, in my opinion, the most annoying blogger in the slovene blogosphere. “It`s about time I become depeche mode fan myself“. How the hell does one do that? How do you become a fan? Fucking sheesh really.

 

7 komentarjev na “Comment on post-concert comments

 1. Tomaz

  kako postati depesevc? je po naravi zelo podobno vprasanju:

  “kako lahko svicam na komando” oziroma…ce mi nekdo rece zdaj pa svicaj(se poti), kako to naredim na ukaz? lahko se zacnem napenjat…ampak se bom prej pokaku kot posvicu 🙂

   
 2. drejček

  hm…it sucked? kje si pa to prebral? na mojem blogu zagotovo ne…. od 3 obiskanih koncertov je bil ljubljanski daleč najboljši… pa tudi playlista je bila zelo spremenjena v primerjavi s prejšnjima koncertoma. ja,ok, nekatere komade pač MORAJO zaigrati, ker drugače jih množica linča, pa vseeno so igrali tudi komade, ki so izstopali..in ne ne strinjam se z izjavo, da so rutinerji. daleč od tega. vsak koncert je show zase…

  in vsi imamo nekaj kar strastno spremljamo..ti imaš bloge, nekateri imamo depeche, nekateri kaj drugega…svet bi bil preveč prekleto siv brez naših malih obsesij

   
 3. Ulala

  to je bila šala.. no, pa saj si mnenja o meni nisi ustvaril samo na podlagi le te. in, po tvojem se fan rodis??

   
 4. BigWhale

  Vceraj sem vrtal po nosu in studiral, a cem naredit seznam bloggerjev, ki bodo pisali o koncertu ali ne… Potem se mi ni ljubilo. Ja, hecno je, kako so nekateri za nekatere polbogovi, zame pa wrist slashing material.

  😉

   
 5. Mayhem

  Ne štekam tega kukija. Fukne vn en provokativn post in se ne ozira več. Kuki, lohk kr disejblaš komentarje, če ne misliš nč odgovarjat 😉

   
 6. BigWhale

  Mayhem, vidis, to je najleps! Vrzes flamebait, ljudje zagrabijo, potem se pa od sile po glavi cohajo, “zakaj hudica ne odgovori?! Pa tko dobr sem mu povedal!”

  😛

  It’s science, maybe art, who knows… 😉

   
 7. Domen

  Ne vem, kaj naj bi komentiral. Mogoče Uletko, da se iz njene izjave razbere, da mora človek pojest neko tableto oziroma se vpisat v neko šolo, da postane DM fen. In da mi gre rahlo na živce, da ona vsakič, ko nekaj reče, in jo folk malo pocuka za besedo, razglasi, da je bila to šala.

  Drugače imam pa rahlo drugačen pogled na glasbo in umetnost na sploh, tako da ta prispevek niti ni bil mišljen kot nekaj, kar bi bilo vredno debatirati, ampak samo kot opazka. Čisto subjektivna.

   

Vpišite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.