Moving to Blogos…

13.09.2006Osebno

…is a really dumb-shit to do.

Look, I know you people wanna look trendy and everybody`s doing it, so why can`t I and stuff…but the fact is…moving to an ugly blogging platform won`t do you any good. Cause let`s face it…it`s ugly, dumb and full of adds. Why in the world would anybody want that?

Any guesses?

The only positive side of Blogos is that SiOL is mainstream and it`ll attract new bloggers. Blog is for the masses. As for migrators…bah.

 

10 komentarjev na “Moving to Blogos…

 1. maQmIgh

  Maybe it’s a chip in his head…
  Boomtown Rats. 🙂

  The silicon chip inside his head
  Gets switched to overload.
  And nobody’s gonna blog today,
  He’s going to make them stay offline.
  And someone doesn’t understand it,
  They always said he was as good as gold.
  And they can see no reason
  ‘Cause there are no reasons
  What reason do you need to be shown?

  Feel free to continue…

   
 2. Bo

  Ni tako slabo, kot porečeta vidva z jaKcem. Pa še boljše bo.

  Kot središče blogov je narejeno dobro, všečno, ažuriranje blogov je na primer prikazano bolje kot drugje, reklam na samih blogih ni, tistih na vpadni strani sploh ni veliko pa tudi zmotijo ne.

  Jaz jih pohvalim. Da bodo s tem projektom zaslužili, je tudi pohvale vredno.

   
 3. BigWhale

  Why would they want it? Simple! They have this ludicrous idea that their Crap Blog (oh, please, do note the pun in the name ;)) will attract more readers. And it will! There will be many more idiots reading Crap.

  And ads are cool! So is spam! 😛

   
 4. Domen

  Bo – najbrž nisi dobro gledal, ampak če nisi siolov user, imaš na vsakem blogu reklamo.

  Poleg tega me motijo VIP blogi (kakšna kolosalna bedarija!), ki so locirani tako, da uporabnik misli, da blogajo samo oni (aja, šele po skrolu ugotovimo, da so tudi drugi zraven, vseeno pa niso niti približno tako pompozno “nastavljeni” kot vipovci).

  Kul so značke, čeprav bi morali imeti vseeno malo selekcije…da bi bilo bolj pregledno.

  Najbolj aktivni blogi so brezveze, ker bo na vrhu itak vedno had ali pa jonas. Kaj ti to pomaga pri diverziteti oziroma pri pestrosti?

  Moti me tudi grdota wordpressa. Ne vem zakaj, ampak tole JE grdo. Ne vem, ali je problem v izgledih ali v ne vem čemu, ampak fakt ostaja.

  Blogos v grščini ne pomeni ničesar. Beseda za besedo je LOGOS.

  In da bodo s tem zaslužili…njah. Pa naj. Če bo to pomagalo Sloveniji…

  Edina RES pozitivna stvar je dejstvo, da se bodo blogi širili. Oziroma da bodo še bolj prisotni in da se bo potencial razvijal. Vse ostalo je pa že videno in slišano.

   
 5. lampelina

  Ampak kateri blogi se bojo širili? Tisti, ki so že tako ali tako prisotni na vseh drugih platformah ( 😳 )?
  Torej izgubi še ta + … in, tisti wp še vedno ne dela. Sem kontaktirala tudi siol – what is wrong with me :mrgreen: Moderacija komentarjev mi ne dela… kar vse spušča not. Pa še cel kup drugih stvari je (med drugim grozna nedodelanost tem, kar poooočasi odpravljajo). Eh…

  Lp 🙂

   
 6. domen

  Lampelina – Zagotovo bodo nekateri blogi ekskluzivno na siolu…in za tiste bo siol dober. Za ostale bo pa samo še ena platforma za ego pumpat. Jst samo ne razumem, da migratorji ne vidite fore. Če bi na primer Zvone iz Večera blogal na stotih blogih, bi postal pol manj interesanten kot je sedaj. Ker se z nasičenostjo trga z nekim produktom zmanjšuje aktualnost tega produkta. Vi delate iz unikatnega avtomobila menstruacijski vložek. Ker vas je povsod polno, noben več ne ve, kaj je original in efekt se izgublja.

  To se vidi tudi na komentarjih, ki so potem raztreščeni povsod po blogosferi in ni enotnega toka. Skratka…multiple-blogs are lame.

  In če siol ne dela…why the fuck si tam? Why the fuck folk rine tja, če vse crkuje? Bajta gori in vi tečete noter! in ne ven. Swašta.

   
 7. lampelina

  Se čisto strinjam s tabo, Domen.
  Jaz sem šla samo firbec past, kar pa ne pomeni, da bom imela tudi blog tam. Res pa ponavadi vzporedno pišem še enega 😳 Moj original bo vedno original, tisti vzporedni so pa še vedno prej ali slej končali v smeteh 🙂

   

Vpišite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.