The awesome opportunity to punch Cookie in the face is here!

04.12.2006Osebno

What: The demystification of the blogosphere – lecture on blogs and journalism
When: Tuesday, 5.12.2006
When exactly: High noon (12:00)
Where: Faculty of social studies in Ljubljana
Where exactly: Classroom no. 3

Punch away!

 

12 komentarjev na “The awesome opportunity to punch Cookie in the face is here!

 1. Dajana

  A to ljudmila predava? Jao, pa kaj so oni zavzeli FSPN, pardon FDV, tam sem tudi jaz študirala, če slučajno ne veste. Pa slikice, prosim in še kakšna televizija naj pride tja. Ah, ne televizija pa ne, ni zaniteresirana za bloge. Pop Tv ima ravno jutri Avdicijo. Zakaj pa to poveš en večer prej???? Too little, too late.

   
 2. Black Betty

  Domen: Obupt. O-skrb. O-bog. Sm že skoraj odpovedala obisk pri lepotnemu kirurgu in besno iskala način, da bi prišla poslušat Ljdumilina predavanja, pa se mi je porodila briljantna ideja: Slike!! Ja, plus magnetogram, lahko narediš en tak interaktivni Show ali pa, pazi to, mini fotostripek – sličice in v oblačke napiše glavne teze, ki si jih odpredaval. Ali pa Ljudmila.

  Dajana: Seveda Tv zanimajo tudi blog, ravno danes je bilo na Tv nekaj o blogih. Očitno jih zanimajo samo določeni blog. Jebat ga. Nea se preveč sekirat, čuj!

   
 3. Pingback: Piramide » Blog Arhiv » Predavanje o blogih in novinarstvu, danes ob 12.tih na FDV

 4. partizan

  Audio fileta se mi ne ljubi dljat, ampak po prosojnicah sodeč si kar tipičen samovšečen novinar s fdvja. Tako zelo rad pljuvaš po predstavitvah, ki jih imajo drugi in izpostavljaš napačno razumevanje blogov pri čemer ne pozabiš pripomniti, da si ti tisti edini, ki jih res štekaš. Potem pa vidim te prosojnice in eno samo zmešnjavo – očitno ti ni jasno, kaj je sociološko, prihološko, komunikološko, politološko. Sploh je fenomenalna tista “računalniška” definicija bloga, v katero lahko spraviš vse od tvojega bloga do slo-techa in cnn-a. Še bolj cinična je tista “sociološka” definicija, ki govori o “avtorskem” delu, koliko je pa avtorstva pa dokazuješ že s svojo predstavitvijo, kjer je polovica strani spejstana od technoratija. Da ne govorim o primerih “popularnih” blogov, ki jih navaja skorajda vsaka prezentacija o blogih v zadnjih letih. Skratka, fina manifestacija postmodernega narcističnega duha blogov.

   
 5. Domen

  Dragi partizan.

  Hvala, ker si si vzel toliko časa, da si preletel moje prosojnice, vseeno pa te v prihodnje prosim, da prisostvuješ tudi predavanju oziroma si vzameš čas in ga preposlušaš.

  Tako boš namreč izvedel veliko novih stvari (med drugim tudi to, da povem še kaj več, kot je na prosojnicah in da niso vse stvari moje lastno znanje, temveč pri določenih točkah povzemam avtorje), hkrati pa boš svoja mnenja bolj utemeljeno podajal, kar bo vodilo do večje vrednosti taistih mnenj, ki so sedaj, po domače povedano, malo bebava, saj navsezadnje enačiš prezentacijo o blogosferi in citiranje avtoritete na področju merjenja blogosfere z enim bednim blogom. Ni ravno primerljivo, a?

   

Vpišite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.