Razočaral sem Pigaca

21.01.2008Javno

…Zelo sem razočaran tudi nad »blogologom« Domnom Savičem, ki je prav tako obstal v margini, bil je na izvrstni poti, da opismenjuje ljudi bistva bloganja… Vir

 
Mislim, da je to prvi primer priznanja glede mojega “dela” na področju blogov. I wonder why…

Na tem mestu ne bom odpiral debate, ali se vam, dragi bralci, zdi izobraževanje o tem mediju potrebno, ampak bi me mogoče bolj zanimalo, ali se vam ta medij sploh zdi vreden uporabe. Razumem, da je malo čudno, blogerje spraševati o uporabnosti medija, ki jih na nek način definira, ampak vseeno… Uporabnost blogov? Ja oder Nein?

 

10 komentarjev na “Razočaral sem Pigaca

 1. BigWhale

  Uporabnost blogov? Hehehe. V smeri kamor bloganje gre? Hahahaha. 😉

  Je pa zanimiv intreview… Na nek tak bizrno perverzen nacin. Ma ne, nekaj se sprenevedam, nic ni zanimiv. Interviewju z bloggerji so prakticno vsi isti. Brez veze.

   
 2. jin

  Meni se zdi vreden uporabe. Razumem, da gre za delitve med različnimi podskupinami blogerjev, ki se družijo glede na svoje interese. Kar se nekaterim zdi neumnost, je drugim sveto.

  Na področju alternative lahko blogi še veliko doprinesejo, je pa seveda res, da so bolj rumene vsebine vedno bolj brane in da bo večina bloge uporabljala predvsem za zabavo ali ustvarjanje spletnih skupnosti.

   
 3. Okapi

  Vprasanje je v bistvu nesmiselno, ker blog nima enega samena nacina uporabe. Za nekatere stvari je zelo uporaben, za nekatere malo manj, za nekatere pogojno, za nekatere pa niti slucajno.

  O.

   
 4. chef

  Seveda je uporaben.

  Nekateri so končno našli prijatelje, ki jih prej niso imeli.

  Spet drugi sicer niso našli prijateljev, a se jim zdi fajn, ker jih v komentatorji hvalijo.

  Tretji se lahko, varno skriti za vzdevki, kurčijo in pošiljajo v pizdomatrno svoje šefe, pred katerimi so v službi ponižni kot kužki.

  No, kar se mene tiče… nekaj sem zaslužil, bolj pomembno pa se mi zdi vežbanje v pisanju, ki mi je posledično prineslo tudi nekaj zanimivih možnosti zaslužka prek drugih medijev. Tiskanih, kajpada, pa ne mislim tiskane Blogorole.

  Kaj je recimo moj blog prinesel mojim bralcem? Izgubo časa, bi rekel.

   

Vpišite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.