Tole je vhod trgovine, ki me v mojem življenju (pa tudi po smrti, če bo šlo vse po sreči) ne bo več videla, pa če bo edina trgovina, ki bo odprta.

V tej trgovini trgovske verige Interspar imajo namreč najbolj nesposobne prodajalke na celem svetu. Ne samo, da je VEDNO gneča, čeprav sva v vrsti samo dva kupca, prodajalke očitno mislijo, da imamo kupci dovolj časa, da se one lahko med delovnim časom teatralično sprehajajo po trgovini in zlagajo artikle na police, na blagajnah skoraj nikoli ne delajo več kot dve prodajalke in le v res izrednih razmerah ena od njih blagovoli v mikrofon zakrulit: “Milkaaaaa, a lahko prideš na blagajnoooo!” s tako zdolgočasenim glasom, kot da je to nekaj, kar se dela enkrat na leto.

Na drugi strani mosta je trgovina verige Mercator, kjer ni nikoli gneče, kjer prodajalke dobesedno skačejo nate in te sprašujejo, kaj bi še rad in kjer imajo še več stvari, kot v Intersparu. Odločitev je jasna, Interspar pa bo tole pisanje dobil še na e-naslov. Če se bo komu dalo to prebrati.

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan