Nikoli več v to trgovino

31.01.2008Osebno

Tole je vhod trgovine, ki me v mojem življenju (pa tudi po smrti, če bo šlo vse po sreči) ne bo več videla, pa če bo edina trgovina, ki bo odprta.

V tej trgovini trgovske verige Interspar imajo namreč najbolj nesposobne prodajalke na celem svetu. Ne samo, da je VEDNO gneča, čeprav sva v vrsti samo dva kupca, prodajalke očitno mislijo, da imamo kupci dovolj časa, da se one lahko med delovnim časom teatralično sprehajajo po trgovini in zlagajo artikle na police, na blagajnah skoraj nikoli ne delajo več kot dve prodajalke in le v res izrednih razmerah ena od njih blagovoli v mikrofon zakrulit: “Milkaaaaa, a lahko prideš na blagajnoooo!” s tako zdolgočasenim glasom, kot da je to nekaj, kar se dela enkrat na leto.

Na drugi strani mosta je trgovina verige Mercator, kjer ni nikoli gneče, kjer prodajalke dobesedno skačejo nate in te sprašujejo, kaj bi še rad in kjer imajo še več stvari, kot v Intersparu. Odločitev je jasna, Interspar pa bo tole pisanje dobil še na e-naslov. Če se bo komu dalo to prebrati.

 

9 komentarjev na “Nikoli več v to trgovino

 1. cherry

  “na blagajnah skoraj nikoli ne delajo več kot dve prodajalki” – no Kuki, kam pa si skril dvojina 😉

  Morda so prodajalke v Merkiju res bolj prijazne, je pa zato njihovo sadje/ zelenjava približno tako sveže in dišeče kot pokojnik kak teden po pogrebu. 😛

   
 2. Marko Crnkovič

  Po mojem si imel smolo. Jaz sem v tem marketu skoraj vsak dan in nimam slabih izkušenj. Gužva je pa res non-stop, ker so Poljane in ta rob centra zelo obljudene, večjih marketov pa ni.

   
 3. HerrC

  tudi sam sem pogosto tukaj in je res vedno gužva, ampak sej se da prežvet, pa malca mal dlje traja 🙂
  Drugač pa sem danes tudi jaz dožil zanimivo dogodivščino v tejle trgovinci, ko se je trgovka odločila, da se bo z enim “prjatlom”, sicer delavcem na sosednjem objektu, ki je prišeč po enga tardečga, malce pogovorila in je trajal ene 3 minute, nato si je pa še vzela približno isto časovno obdobje časa, da je prav počasi v blagajno zložila čisto nove eur kovančke 🙂

  Vrjetn je luna kriva 🙂 kakorkoli že

   
 4. Domen

  Marko, potem imam tukaj vedno smolo, medtem ko je Mercator čez Ljubljanico vedno urejen in pridem hitro na vrsto.

  Ne vem, pa sem potrpežljiv človek in ne ponorim kar zato za vsako malenkost, ampak v tem Šparu se mi pa vsakič zdi, kot da oni meni delajo uslugo.

  Najbolj mi gre pa na živce dejstvo, da sicer imajo štiri blagajne, kar pomeni, da so oblikovalci vedeli za gnečo, vendar pa se uporabljata samo dve oziroma maksimalno tri. In še to potem, ko je gužva RES velika oziroma ljudje sami godrnjajo, da “dajte še eno odpret”.

   
 5. Domen

  Še enkrat ponavljam – ne pričakujem, da bodo delale kot črna živina in da bodo morale zaradi mene nehumano hitro delati. Ampak lepo vas prosim, nekaj lahko delaš počasi, hitro ali normalno hitro. One največkrat delajo to počasi.

   
 6. cherry

  No, potem ti vsekakor toplo odsvetuje obisk Paninoteke. Razen v primeru, če si kak stalni gost s posebnim statusom ali slavna osebnost.

  Čakanje na postrežbo dobi tam povsem nov pomen 😉

   
 7. Domen

  Paninoteke ne poznam. A to je tam pri borzi? Dobro, za hrano obstajajo drugačna pravila, ker je postrežba vseeno malo bolj komplicirana, ampak preprosto blagajništvo pa res ne bi smelo biti tako počasno.

   
 8. andrej

  Haha .. bi se kar strinjal z zapisom. V omenjenih trgovinah “nakupujem” vsak dan. V šparu je sicer večja izbira, a na blagajni je res vedno DOLGA vrsta – ob 9h zutri ali od 19h zvečer. Vrjetno tudi zaradi faxa (iz pravne mamo kar direkt-access) in srednjih šol v bližini.
  Merkator je pa druga zgodba – tja sem hodil celo srednjo šolo, prodajalke so zelo prijazne, nikol vrste (:D ponavadi so same v štacuni), je pa izbira manjša, v ameriški solati sem vedno dobil koščke plastike, ..

   

Vpišite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.