Načeloma radia ne poslušam. Odkar so zjebali RGL, postajo, ki sem jo nekaj časa ogledoval kot potencialno delovno mesto, pa sploh. Ponavadi hodim okrog z mp3 playerjem, radia pa ne poslušam niti preko neta. Toliko za uvod…

Danes zjutraj se pokam k mentorici za diplomo, pridem na postajo in žalostno gledam v pomaranče na zadnji strani busa, ki se hitro oddaljujejo. Med računanjem zamude in premišljevanjem, ali se mi splača do naslednje postaje odpljuskati peš, se na postaji ustavi taksi, vrata se odprejo in neka bejba reče: “A te kam peljemo?”

Na zadnjem sedežu sedi tip s fotoaparatom, poleg bejbe (Ota Roš) še en tip, bejba pa navdušeno pojasnjuje: “Radio Antena ima posebno akcijo in danes opravljamo brezplačne taksi prevoze po Ljubljani!” Skoraj rečem, naj me peljejo do pošte, ker se ponavadi s trojko peljem do pošte in potem s šestico do FDV, pa se hitro ugriznem v jezik in rečem: “Do FDVja!”

Vmes klepetamo o diplomah, mentorjih, EMI (ki je nisem gledal, ampak vseeno…kako težko je kurcat očitno?) in vremenu, odložijo me na postaji, še enkrat fotknejo in grejo naprej.

Hvala lepa!

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan