Zakaj slovenski blogerji mislijo…

02.04.2008Osebno

…daj je napovedan izbris bloga ultimativna prvoaprilska šala?

Takole surfam in od oka tričetrtine “nategov” vsebuje tako ali drugačno umikanje iz blogosfere. Še en indikator dojemanja blogov. Nikjer nobene šale o denarju, nikjer nobene pozitivne laži…vse samo o tem, da bo nekdo nehal blogat.

 

9 komentarjev na “Zakaj slovenski blogerji mislijo…

 1. chef

  Podpišem se pod hadom.

  Slovenski blogerji mislijo, da se bo ustavil svet, če bodo nehali pisat svoj nepomemben blog. Po drugi strani tudi zares izgleda, kot da se je ustavil. Ko nekdo odneha, se še cel teden govori o njem.

   
 2. Domen

  Mislim, da ne gre za egocentrizem, temveč za omejeno videnje bloga kot medija. Egocentrizem je itak vse, kar se povezuje z neko osebo. Tako da sam po sebi ni nič napačnega, narobe je to, da so blogerji ujeti v neke kalupe in se ne vidijo ven. Tam pa egocentrizem postane nekaj brezveznega.

   
 3. had

  res je domen.. v vecini primerov se gre za napacno videnje bloga.. ampak sam ves, da si se trudil, da bi komu predstavil se kaksno drugo moznost pisanja bloga, kot to, da se pise o stvareh, ki se ticejo samega pisca in mogoce se par bliznjih ljudi..

   
 4. Blaž

  “narobe je to, da so blogerji ujeti v neke kalupe in se ne vidijo ven.” Ni problem le pri blogerjih, je tudi pri drugih medijih, od spletnih izpostav medijskih hiš do copy/paste spletnih strani, ki furajo PR traparije brez treznega glave urednikov teh spletnih mest. Razen izjem, ki dolgočasje in kalupiranost razbijajo s kreativnostjo in nevsakdanjimi vsebinami.

   

Vpišite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.