Web 2.0 oglaševanje – posnetek okrogle mize

08.04.2008Javno

Prezentacija predavanja

Posnetek okrogle mize po predavanju (.mp3, 18 MB, 79:47)

Sodelujejo:
Gregor Cuzak (Itivi)
Mitja Mavsar (Kalidej.net/mitja)
Bojan Prosenec (Renault)
Davor Strehar (Tobonet)
Matej Vajda (Mayer-McCann)
Vasja Veber (FM Virtual)

 

4 komentarjev na “Web 2.0 oglaševanje – posnetek okrogle mize

 1. Dr. Horowitz

  Nove aplikacije na netu si predstavil zelo jasno. Dal si mi nekaj novih idej. Nenazadnje to, da je v večini primerov bokje uporabljati že obstoječe mreže, kot graditi sajte. Takoj sem se prijavil v last.fm in preizkusil twitterja. Predaval si tako jasno, da sem razumell temeljne spremembe, ki jih prinaša omrežje v katerem je mogoče intenzivno mrežno povezovanje, komunikacija med podjetji in potrošniki pa postaja dvosmerna. Cookie u rule!

   
 2. b5

  Namatral sem se pri poslušanju tonskega zapisa, a se je splačalo. Me veseli, da so na Luni in Renaultu dali Zrnecu proste roke. Tudi na svoji koži vidim, da so daleč najboljši rezultati, ko najamejo zmotiviranega človeka in mu pustijo proste roke.

  Odličen je Simobilov del o second life-u sežeto v en stavek, da s prisotnostjo v SL daje vtis sobodnega, modernega, trendy podjetja.

  Ha, nisem vedel, da je Had sfural Twinga! Odlično! BOm sčekiral njegov zapis o Twingu. Vsekakor pogumno od revoza in samozavestno od Hada.

  Thx Domen za ta post, a prosim, spiši najbolj pomembne in zanimive dele pogovora, vsaj alineje vsebine, ker me zadeva zelo zanima in res ne bi rad zaradi pomanjkanja časa in poplave informacij kaj spregledal.

  Lep dan,
  B5

   
 3. b5

  še dr. Horowitzu.
  Tudi sam sem prišel do istega spoznanja, da je boljš se priklopit na obstoječo infrastrukturo, kot pa se matrat z odkrivanjem amerike. Ne samo, da je veliko, veliko, veliko bolj prijazno do uporabnika, ampak je že samo po sebi v social networku.

  B5

  PS: a si doktor ali zdravilec? Imaš kak nasvet za zdravo zdravje na tvojem blogu? Bom sčekiral

   

Vpišite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.