Company Sailing: Izola (SLO) – Grado (IT)

31.05.2008JavnoOsebno

Sailing with InnovatifPo slabem mesecu nove službe smo se odpravili na teambuilding jadranja iz Izole v italijansko mesto Grado. Tri jadrnice, šestnajst ljudi, super vreme in topla voda so imeli za rezultat krasen celodnevni jadralski izlet.

Več slik je na Flickr.

Nazadnje sem jadral skoraj dve leti nazaj, čeprav je bilo pri včerajšnjem izletu v Grado večji poudarek na druženju kot pa na samem jadranju (after all, we are some sort of geeks). Dve uri jadranja v eno smer smo v mestu Grado kronali s kosilom, nato pa se odpravili nazaj v Izolo.

Razen opečenih nog je bil izlet zelo lep in čeprav smo vsi bolj ali manj nasedli ob izhodu iz mesta Grado (pppsst!), hujših poškodb ni bilo.

Video:

 

8 komentarjev na “Company Sailing: Izola (SLO) – Grado (IT)

 1. Centrifuzija

  Hočem folk na fotkah.
  Poleg tega sem včeraj spoznala še enega vašega simpatičnega sodelavca (nisem vedela, da še ne poznam vseh) in upam, da ga imaš kje slikanega zgoraj brez. 🙂

   
 2. Centrifuzija

  Komentar na video:
  A ni tako, da naj bi se na jadrnici ves čas nekaj delalo? Špage vleklo in podobno? Pri vas pa vidim, da Mavsar spi, Pirc pa poležava in si frizuro dela. A je sploh kdo kaj delal?

  (Pa še to. Tri sodelavce sem zvečer srečala na neki privatki in vsi so bili precej uničeni in zaspani. Zakaj hudiča, če so pa na jadrnici spali???)

   
 3. mitjamavsar

  Ugh. A avtorizacija na webu sploh še živi? 😉

  Sice pa je vse stvar perspektive …

  – Kamero valda vzameš v roko, ko se zadeve umirijo in ko ni nič štrikov za vlečt. Ko se vetrovi pomirijo ter vsi utrujeno pocepajo in zaspijo … O težavnosti vremenskih pogojev ti pričajo tudi frizurne težave.

  – Tale muzika pa res odlično ponaredi efekt usodnosti. Odlično.

   

Vpišite komentar