Amaterji na Facebooku…

20.07.2008JavnoOsebno

Nekdo spet ni naredil domače naloge. In prodajati ovulacijo moškemu občinstvu je preprosto rečeno neumnost na kvadrat.

Na Facebooku je več deset tisoč žensk, ki bi jih lahko ta oglas v slovenščini veliko bolj zanimal, vendar pa se spletnih skupnosti ljudje spet lotevajo z levo roko.

Nasvet – preberi navodila! Saj vse piše…

 

4 komentarjev na “Amaterji na Facebooku…

 1. BeeBee

  Drznim si misliti, da se dandanašnji tudi nekateri moški ukvarjajo s tem, kdaj ženska ovulira. Bolj me zanima, zakaj so morali v prvi stavek vriniti povsem odvečno vejico.

   
 2. urbanapodgana

  Opozorila bi tudi na dejstvo, da si ovulacije ne moreš preprosto izračunati. Če bi bilo to tako enostavno, da bi se tega lahko lotil s svinčnikom in koščkom papirja (ali interaktivnim pomagalom, kot je oglaševani), bi imele najstnice po svetu veliko manj težav. Lahko pa si izračunamo kdaj ovuliramo.

   
 3. Karmen

  Domen, moški res ne ovulirajo. Toda tisti pari, ki so imeli kdaj težave s spočetjem in so se trudili za to, dobro vedo, kako pomembno je, da so dnevi ovulacije znani. Od tam naprej pa se to – zelo tiče obeh, tudi moškega.

  Meni se zdi popolnoma normalno, da lahko tudi moški kupi nosečniški test, kot tudi pripomoček za ugotavljanje ovulacije.

  In nenzadnje, na FB je samo 50k Slovencev. Če ima oglaševalec keš in ga niti ne zanima natančno ciljanje populacije, lahko mirne duše da oglase tja, kamor želi.

  V prispodobi: romantične filme in z njimi v paketu oglase za vložke morajo tudi gledat moški 🙂

   

Vpišite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.