Nuša Skala, prva slovenska novinarka, ki se je slikala za Playboy, deluje kot novinarka za spletno mesto zadovoljna.si, spin-off portala 24ur.com. Na portalu Zadovoljna.si lahko prebiramo članke tipa “Šoping s Polono: Počistite omaro” in “Make up trendi jesen-zima”. Skratka, gre še za enega iz vrste t.i. life-style portalov, kjer lahko skoraj vsaj piše o skoraj vsemu.

Novinarka Nuša Skala, ki je med drugim avtorica prispevkov “Prva vege samopostrežna restavracija” in “Kako sestaviti ljubezensko pismo?”, v Cobissu pa najdemo njene članke za Slovenske novice in Revijo o konjih, med zadetki pa ni njene diplome iz novinarstva, je po lastnih besedah s slikami zadovoljna, vseeno pa je novinarstvo na prvem mestu, zelo rada pa bi videla, če bi ji “karieri” uspelo uskladiti.

Po mojem mnenju gre pri fotografiranju za prodajanje portala, kar kaže tudi pompoznost napovednika – novinarke naj bi bile v Sloveniji “nedotakljiva kasta”, pri pozornem branju pa se izkaže, da status novinarja Nuša in pisec članka izkorišča za prodajanje portala Zadovoljna.si, ki, let`s face it, ni ravno izstopajoč v množici div, anten in ostalih spletnih mest.

Nuša ima tudi umetne joške, saj je bila s svojim “originalnim” parom zelo nesrečna. Mene pa najbolj zanima – Ali vsa ta plastika kaj škripa?

Pa še podvprašanje: Katero novinarko bi najraje slekli vi?

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan