Resničnosti šov Kmetija: Otrok umre, mi pa še vedno snemamo!

30.09.2008JavnoOsebno

Spet so tukaj, naši kmetje. “Prekletstvo” delovne mize v dnevni sobi je tudi v tem, da z enim ušesom vedno slišiš, kaj se dogaja na malem zaslonu. Včeraj me je tako naskočila Kmetija, resničnosti šov, kjer baje med drugim tudi koljejo živali.

Najprej smo lahko poslušali patetične predstavitve kandidatov (saj veste, v stilu: “Sem nežna, ampak znam prdnit), nato pa se je začelo dogajati. Oziroma “dogajati”. Vse je najprej zanimalo, kje in kdaj bodo lahko zaklali kako žival, starejša tekmovalka pa je bila zelo navdušena nad naravo in staro hišo.

Za Kmetijo se je lansko leto prijavilo skoraj 2,000 tekmovalcev, letos številka prijav še ni znana. Vseeno pa se je že po prvi oddaji zgodil izpad, ki bo najverjetneje dvignil gledanost te zelo povprečne nadaljevanke.

Ena od tekmovalk, študentka pedagoške fakultete Maja, je v prvi oddaji namreč izvedela, da je noseča in se vseeno odločila, da bo v oddaji ostala do konca. Radio Fantasy pa je danes poročal, da je Maja med snemanjem splavila in da je po treh tednih ne bomo več videvali v oddaji.

Bizarno. Resničnostni šov, a? Saj ne vem, kdo je bolj usekan… Po drugi strani pa – lani so klali žival, letos je umrl otrok. Bo naslednje leto umrl nekdo od tekmovalcev?

 

3 komentarjev na “Resničnosti šov Kmetija: Otrok umre, mi pa še vedno snemamo!

 1. Alex van der Volk

  Sicer bral že včeraj v Novi (ja kaj pa naj drugega berem med malico v službi!?). Baje naj bi deklica izvedela da je noseča tik pred začetkom šova (Kmetija namreč ne poteka “v živo”), potem pa naj bi ji delo na Kmetiji in stres povzročili zaplete, zaradi česar naj bi morala po odhodu iz hiše narediti splav. meni je dovolj bizarno že to, da je izvedela da je noseča pa se je vseeno odločila da gre naprej. Ni v pogodbi nobenega člena, ki bi tekmovalcu dovolil da odstopi od tekmovanja zaradi bolezni/nosečnosti ipd.?

   
 2. Okapi

  Ne vem, kje vi živite, ampak tam, od koder sem jaz, nosečnost ni bolezen. Niti nič takega, da ženska ne bi več mogel normalno naprej živeti. Večino nosečnosti hodijo normalno v službo, in zakaj bi potem ne mogla sodelovati v nekem resničnostnem šovu? In nihče je ni silil, da ostane v šovu. Nesreče pa se pač dogajajo.

  O.

   

Vpišite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.