Spet so tukaj, naši kmetje. “Prekletstvo” delovne mize v dnevni sobi je tudi v tem, da z enim ušesom vedno slišiš, kaj se dogaja na malem zaslonu. Včeraj me je tako naskočila Kmetija, resničnosti šov, kjer baje med drugim tudi koljejo živali.

Najprej smo lahko poslušali patetične predstavitve kandidatov (saj veste, v stilu: “Sem nežna, ampak znam prdnit), nato pa se je začelo dogajati. Oziroma “dogajati”. Vse je najprej zanimalo, kje in kdaj bodo lahko zaklali kako žival, starejša tekmovalka pa je bila zelo navdušena nad naravo in staro hišo.

Za Kmetijo se je lansko leto prijavilo skoraj 2,000 tekmovalcev, letos številka prijav še ni znana. Vseeno pa se je že po prvi oddaji zgodil izpad, ki bo najverjetneje dvignil gledanost te zelo povprečne nadaljevanke.

Ena od tekmovalk, študentka pedagoške fakultete Maja, je v prvi oddaji namreč izvedela, da je noseča in se vseeno odločila, da bo v oddaji ostala do konca. Radio Fantasy pa je danes poročal, da je Maja med snemanjem splavila in da je po treh tednih ne bomo več videvali v oddaji.

Bizarno. Resničnostni šov, a? Saj ne vem, kdo je bolj usekan… Po drugi strani pa – lani so klali žival, letos je umrl otrok. Bo naslednje leto umrl nekdo od tekmovalcev?

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan