Tole zgodbo sem že enkrat slišal. Wikipedia pravi, da so že leta 1939 prepevali pesmico “Hitler Has Only Got One Ball“, ki je bila takrat mišljena kot propagandna pesmica, kar ne pomeni, da so takrat RES vedeli, da ima Hitler samo en testikl.

Ampak zgodbica ponavljalo na večih mestih. Nekateri zgodovinarji so celotno Hitlerjevo življenje interpretirali skozi prizmo enega testikla. Da je bil homoseksualec, da je bil zafrustriran in tako naprej.

Pesmica je šla nekako takole:

Hitler has only got one ball

‘Hitler has only got one ball,
the other is in the Albert Hall.
His mother, the dirty b****r,
cut it off when he was small.’
An alternative version has the lyrics:
‘Hitler has only got one ball,
Goering has two but very small.
Himmler is somewhat sim’lar,
But poor old Goebbels has no balls at all.’

Ena boljših britanskih publikacij, The Sun, je pred dnevi objavil zgodbo o zgodovinskih dokazih, ki podpirajo nekaj, kar je znano že več desetletji. Zdaj imamo znanstveni dokaz, pripovedovanja in zgodbe niso dovolj. Hecno, da znanstveni dokazi v tem primeru temeljijo na zgodbah, saj naj bi Hitler testikl izgubil med prvo svetovno vojno, truplo pa so po njegovem samomoru kremirali, tako da so Rusi dobili samo par zob.

Ob tem sem se spomnil na zgodbo iz urgence. Po pregledu mi je zdravnik dal napotnico za ultrazvok. “Sicer mislim, da ultrazvok ni potreben,” je rekel, “ampak ljudje bolj zaupajo strojem kot drugim ljudem.”

Reblog this post [with Zemanta]

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan