V prvem krogu Savičeve spletne osebnosti leta 2008 ste odločili:

Katarina KresalSavičeva politična spletna osebnost leta – Katarina Kresal
Facebook, Twitter in splošna spletna prisotnost predsednice Liberalne demokracije Slovenije je prepričala večino uporabnikov, ki so oddali svoj glas v izboru Savičeve politične spletne osebnosti za leto 2008. Skupnost Pahorjeve SD, Redbook, je zasedla drugo mesto, medtem ko se je na rep lestvice uvrstil anonimnež z SDS.

Ekipa VestiSavičeva medijska osebnost leta – ekipa Vesti
Spletno novinarstvo je v Sloveniji še v povojih, Vest pa eden prvih frankensteinov, ki je ušel iz laboratorija in sedaj gomazi po medijski pokrajini. Vest je s svojim načinom podajanja vsebin prepričala večino sodelujočih v izboru, na drugo mesto sta se uvrstili ekipi Blogorole in Drugega Sveta, ki jim je zmanjkal samo en glas, na tretjem mestu pa so pristali Razgledi.

JonasSavičeva estradna osebnost leta – Jonas
Čeprav ga je po mnenju nekaterih krivično primerjati z ostalimi člani slovenske estrade, je po drugi strani njegov blog zelo dober primer kvalitetnega pisanja, prefinjenega oglaševanja in na drugi strani nenamernega gojenja kulta osebnosti med ostalimi slovenskimi blogerji. Napotnik, Zrnec in kompanija ter Vinči niso imeli nikakršne možnosti za zmago.

Čestitke vsem sodelujočim!

Drugi krog se bo začel čez nekaj dni…

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan