E-demokracijaIdeja je bila preprosta. Informirati. Izobraževati. Se ob tem zabavati. Po treh letih ustvarjanja za portal E-demokracija.si, se z odgovorno urednico, univ. dipl. pol. Barbaro Kvas strinjava, da nama gre kar dobro.

Portalov, kot je E-demokracija.si, je v Sloveniji zelo malo. Razlogi so različni, najbrž se med razlogi najde tudi pomanjkanje discipline, pomanjkanje izobrazbe oziroma volje. Ne vem, sklepam iz svoje izkušnje pri delu na E-demokracija.si, kjer se ukvarjamo s tematiko, ki meji že na znanstveno fantastiko.

Vseeno se nama E-demokracija.si izplača. Če ne drugače, je to prvi poskus take vrste v Sloveniji. Da ne gre za neko vladno oziroma nevladno ustanovo, temveč da vsebine na portalu take vrste ustvarjajo pametni posamezniki, ki niso vezani po neki politični, finančni oziroma medijski komponenti.  Da vse teče na dobri volji (in wordpressu) in da so vse bonitete kolaterala. Vse najboljše za tretji rojstni dan!

Zahvale:

  • Na prvem mestu Ljubljanskemu digitalnemu medijskemu laboratoriju (LJUDMILA), ki zagotavlja gostovanje in podporo
  • Na drugem mestu Andražu, Mateju in Martinu, ki dvigujejo telefone in poslušajo jokanje o .httaccess, css in ostalih ssss-jih.
  • Na tretjem mestu Čirotu, ki je avtor logota portala.
  • Na četrtem vsem bivšim in trenutnim kolumnistom, ki so dopolnjevali vsebino.

In seveda vsem tistim, ki nas berete.

Pa še majčken ponovoletni teaser – Obama is coming to town!

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan