Strasti – kamikaze stare RTV?

15.01.2009Javno

OK, Vest sporoča, da so Strasti ukinjene. Tudi prav. Če se vpraša mene, so Strasti že sedaj izgledale kot kura brez glave, ki ne ve, da je umrla, pa še vedno teka po dvorišču, medtem ko ji iz odrezanega vratu brizga temno rdeča kri.

So ukinjene zaradi ekonomske krize, mogoče kakega drugega nepričakovanega dogodka? Ne. Po besedah varuhinje pravih gledalcev in gledalk RTV, Miše Molk: “…zaradi odziva javnosti ne bo več snemanja Strasti…

Zaradi odziva javnosti, ki se je zganila, še preden je prvi del prve slovenske španske nadaljevanke sploh prišel na male zaslone, bodo sedaj po skoraj treh mesecih ukinili nadaljevanko, za katero so na začetku pisali take pohvale:

Strasti Slovence prikovale pred zaslone
Odlična gledanost premiere nove dnevne nadaljevanke
Prvi del Strasti je naletel na odličen odziv: ogledalo si ga je kar 21 odstotkov vseh gledalcev televizije med predvajanjem nadaljevanke. (Vir)

Oprostite, za kakšne idiote nas pa imate?

Eno je, da po rtvjevsko zafukate projekt, da vržete v zrak na milijone evrov, da še enkrat dokažete, da ste nesposobni opravljati svoje delo, drugo pa je, da se za to spoznanje zahvalite javnosti. Eno je, da s potapljajoče se ladje odmetavate gnilo sadje, drugo pa, da kot razlog za odmetavanje navajate kričeče sužnje v drugi kleti ladje, ki jih dosedaj niste hoteli slišati.

Sami niste bili tako pametni? Javnost, ta glupa in kretenska gmota, vam je morala to sporočiti?

Do yourself a favour. Get lost.

 

8 komentarjev na “Strasti – kamikaze stare RTV?

 1. Aleš

  Kaj tako trapastega kot je nadaljevanka Strasti še nisem videl nikoli. Sicer takih abotnosti ne gledam (eno nadaljevanje sem gledal zaradi “splošne izobrazbe”).

  Kako nas imajo za norce! Za naš denar…

   
 2. thorin

  A šit no! Jst sem si pa tako želel, da bi vsaj en del videl, pa mi še nikoli ni zneslo, da bi tak čas TV prižgal.

  No ja, bom pa s torrentov celo sezono potegnil 😉

   
 3. dr. Onyx

  Tista samohvala je klasičen PR prispevek, ki z Resnično resničnostjo (upam da to oddajo vrnejo na zaslone, če že popravljajo napake) nimajo nobene zveze. Enake PR članke objavlja tudi POP TV, ko lansira kakšno novost, ali PLAČANE ankete ugotovijo, da so najboljši. Joj, kako tiste članke rad prebiram. Toliko samohvale, da je še mene sram, pa čeprav gre za njih, ne zame.

   
 4. En Kovač

  “…zaradi odziva javnosti ne bo več snemanja Strasti…”

  Javnost se je odzvala predvsem na zamenjavo risank z neko limonado, ki jo je očitno nekaj gledalcev pogledalo le zaradi firbca, pa še ti samo po en del.

  Na razmere se je pa v trenutku odzval POP TV, ki sedaj v tem terminu predvaja risanke namesto nacionalke.

   

Vpišite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.