OK, Vest sporoča, da so Strasti ukinjene. Tudi prav. Če se vpraša mene, so Strasti že sedaj izgledale kot kura brez glave, ki ne ve, da je umrla, pa še vedno teka po dvorišču, medtem ko ji iz odrezanega vratu brizga temno rdeča kri.

So ukinjene zaradi ekonomske krize, mogoče kakega drugega nepričakovanega dogodka? Ne. Po besedah varuhinje pravih gledalcev in gledalk RTV, Miše Molk: “…zaradi odziva javnosti ne bo več snemanja Strasti…

Zaradi odziva javnosti, ki se je zganila, še preden je prvi del prve slovenske španske nadaljevanke sploh prišel na male zaslone, bodo sedaj po skoraj treh mesecih ukinili nadaljevanko, za katero so na začetku pisali take pohvale:

Strasti Slovence prikovale pred zaslone
Odlična gledanost premiere nove dnevne nadaljevanke
Prvi del Strasti je naletel na odličen odziv: ogledalo si ga je kar 21 odstotkov vseh gledalcev televizije med predvajanjem nadaljevanke. (Vir)

Oprostite, za kakšne idiote nas pa imate?

Eno je, da po rtvjevsko zafukate projekt, da vržete v zrak na milijone evrov, da še enkrat dokažete, da ste nesposobni opravljati svoje delo, drugo pa je, da se za to spoznanje zahvalite javnosti. Eno je, da s potapljajoče se ladje odmetavate gnilo sadje, drugo pa, da kot razlog za odmetavanje navajate kričeče sužnje v drugi kleti ladje, ki jih dosedaj niste hoteli slišati.

Sami niste bili tako pametni? Javnost, ta glupa in kretenska gmota, vam je morala to sporočiti?

Do yourself a favour. Get lost.

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan