Velika Britanija: Prenova sistema za e-zdravstvo je katastrofa

Prenova sistema za e-zdravstvo v Veliki Britaniji je katastrofa, ocenjuje Andrew Way, direktor bolnišnice Royal Free Hospital, ki poudarja, da je zaradi tehničnih težav trpela kvaliteta zdravniških storitev.

Evropska komisija išče pisce blogov

Center za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij (CNVOS) in Informacijska pisarna Evropskega parlamenta sta objavila javni poziv za blogerko in blogerja, ki bosta preko spletnega dnevnika na spletnem mestu Komisije kritično in nepristransko spremljala priprave na volitve v Evropski parlament v svojem okolju.

Britanska kraljica ponovno prenovila svoje spletno mesto

Britanska kraljica, ki je lansko leto presenetila s prisotnostjo na portalu YouTube, je prejšnji teden odkrila prenovljeno spletno mesto, ki sedaj ponuja tudi zaposlitvene oglase in uporabniku prijazen način obveščanja o delu kraljeve družine.

Evropska unija podpisala sporazum za varnejša socialna omrežja

Sedemnajst vodilnih internetnih podjetij je prvič podpisalo evropski sporazum za izboljšanje varnosti mladoletnikov, ki uporabljajo spletišča za socialno mreženje. Ta vključujejo Arto, Bebo, Dailymotion, Facebook, Giovani.it, Google/YouTube, Hyves, Microsoft Europe, Myspace, Nasza-klaza.pl, Netlog, One.lt, Skyrock, StudiVZ, Sulake/Habbo Hotel, Yahoo!Europe in Zap.lu.

GSMA: Mobilni dostop do spleta je v porastu

Združenje GSMA, ki predstavlja mobilne operaterje celega sveta, je v svoji izjavi za javnost pojasnilo, da mobilni dostop do spleta trenutno uporablja približno štiri milijarde uporabnikov, do leta 2013 pa naj bi se mobilni dostop do spleta še bolj razširil.

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan