Vprašaj s klicajem: Patrick Vlačič, prometni minister

Projekt Vprašaj s klicajem marca nadaljujemo z gostovanjem ministra za promet, Patricka Vlačiča. Vprašanja že lahko postavljate oziroma jih že lahko ocenjujete. Vabljeni k sodelovanju!

Vprašaj s klicajem: Katarina Kresal odgovorila na vaša vprašanja

Ministrica za notranje zadeve, Katarina Kresal, je v videoposnetku odgovorila na tri najbolje ocenjene tematike, ki so jih uporabniki nanizali v okviru projekta Vprašaj s klicajem.

Britanska vlada je podprla uporabo odprtokodnih programov

Britanska vlada je povedala, da bo pospešila uporabo odprtokodnih programov v javnem sektorju. Vlada je sporočila, da bodo takšne programe uvedli takoj, ko bodo ponudniki ponudili kar najboljše za najmanjšo možno vsoto denarja.

Kitajska: Premier Wen Jiabao navdušil na spletu

Lansko poletje je večstomilijonsko spletno občinstvo Kitajske pozdravil predsednik Hu Jintao, prejšnji teden pa se je za podoben korak odločil še premier. Rezultat? Ljudje so bili v klepetu s premierom zelo navdušeni.

Britanski poslanci: Spletno prisotni, a neodzivni

Raziskava britanskega združenja Hansard Society je pokazala, da so britanski poslanci sicer prisotni na spletu, vseeno pa spletno prisotnost razumejo predvsem kot informacijsko točko in ne kot komunikacijski kanal z volilnim telesom.

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan