Marcel, kapo dol

01.07.2009Osebno

Današnji Žurnal:

Filmov ni nikoli v zgodovini videlo toliko ljudi kot zdaj, samo v kinu se je obisk zmanjšal. V Sloveniji se je zmanjšal tudi zaradi slabega programiranja. Zdaj je prišlo še do totalnega kaosa, da v Ljubljani nekaterih filmov sploh ni mogoče videti. Sporočilo je jasno: downloadajte. (Marcel Štefančič)

Priporočam cel intervju, zabaven je.

 

4 komentarjev na “Marcel, kapo dol

 1. Tilen

  Se strinjam. Zabaven je.

  Koliko pa downloadate vi?

  Marcel: “Ogromno. Če pa ne zagotavljajo kvalitetnega, kompetitivnega programa (smeh). Velika slovenska mesta so brez kinodvoran, videoteke so pomrle, ljudje se nikjer več ne morejo naučiti hoditi v kino. ”

  hehe

   
  1. Domen

   In zelo na mestu. Ravno s temi Transformerji. Namesto, da bi se zmenili, bodo trmili vsak na svojo stran. Pa še nekaj je problematično – se mi zdi, da kinodvorane še vedno špilajo na noto “premiere” – dogodka, na katerem lahko film vidiš PRVI. Dvomim, da to mnenje delijo tudi uporabniki. Za nekatere je premiera takrat, ko zadeva pride na torrente. Prej film sploh ne obstaja…

    
 2. jodlajodla

  Lep pozdrav!
  Se opravičujem, ker pišem “off komentar”. Zanima me le, če verzija SLO prevoda za wordpress 2.7 deluje tudi na 2.8?

  Hvala za odgovor že vnaprej!

   
  1. Domen

   Živjo,

   prevod funkcionira skorajda v celoti, opazil sem nekaj zanemarljivih odstopanj. Takoj, ko bom imel deset minut časa, jih popravim, da bo zadeva popolna, do takrat pa mirno lahko uporabiš prevod za 2.7.

    

Vpišite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.