Letos sem opravil prehod iz iger na osebnem računalniku v svet konzol, predstavljam pa vam deset najbolj igranih iger leta 2008.

Plants vs. Zombies

Igra je super tudi zaradi menjave ritmov igranja, saj lahko na eni strani zadeva poteka zelo rutinirano in strateško, vse skupaj pa se lahko v sekundi spremeni v nažigačino, kjer je važna samo ena stvar. Zelo fina in predvsem zelo zasvojljiva zadeva.

X-men Origins: Wolverine

Mičkeno se igri sicer vidi, da je narejena za vsega vajene konzole in da jo je malo težje nažigati na klasični tipkovnici, a komu mar. Wolverine je car!

Call of Duty: Modern Warfare 2

Razfukačina leta. Sploh, če jo igrate na konzoli in televizijskem zaslonu.

Batman: Arkham Asylum

Ena boljših iger po filmu.

Velvet Assassin

Replay Studios so namreč v eni igri združil dva hita pogorelega Eidosa, serijo Commandos in serijo Hitman. Iz prvega so pobrali okolje in čas, iz druge način igranja in koncept. Seveda je igra nadgrajena z grafiko in dodelanimi liki, tako da užitek je večji.

Red Alert 3 – The Uprising

Huh, očitno sem se zmotil. Ko sem dobil pod prste tretji del sage Red Alert, sem bil nad njo razočaran. Z dodatkom po imenu Red Alert 3: The Uprising je ravno nasprotno – zadeva je odlična.

Burnout Paradise

Več svobode! bi bil prvi vtis nove dirkačine, ki si sposoja iz franšize Need for Speed in novejše igre Mirror’s edge. Drugačen koncept, drugačna fizika in boljši vtis vožnje po cesti in nad njo.

Art of Murder 2 – Hunt for the Puppeteer

Pustolovščina iz zlate dobe igričarjev LucasArts in Sierra.

Demolition City 1&2

Who says free and online isn`t good?

Amateur Surgeon 1&2

Is there a doctor in the building?

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan