V novem letu sem na povabilo fakultete za družbene vede za podiplomske študente pripravil predavanje z okroglo mizo o medijih, odnosih z javnostmi in spletu.

Zanimivo je bilo predavati ljudem, ki prav tako delujejo v podobnih strokah. Takole na hitro sem med občinstvom opazil predstavnice podjetji Adria Airways, Httpool, Mestnega gledališča Ljubljane… s katerimi smo se po koncu okrogle mize zapletli v zanimivo debato.

Predavanje se je bolj ali manj vrtelo okrog osnovnih gradnikov spletne komunikacije in razlik med njimi ter predstavitvijo dobih praks v Sloveniji in tujini.

Na debato po predavanju sem povabil Anuško Delić, Matijo Kočevarja in Tamaro Langus,v debati pa smo se dotaknili političnih in medijskih dilem ter dilem zasebnega sektorja na področju družbenih medijev in delovanju v tej sferi. Na koncu smo se strinjali okrog trditve, da se družbenih medijev zelo veliko poslovnih uporabnikov lotuje pavšalno in brez pravega načrta, po koncu akcije pa vsi pričakujejo nerealne rezultate glede na izvedeni vložek.

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan