Letos se bo za prestižno lovoriko Savičeva spletna osebnost leta v treh kategorijah potegovalo kar šestindvajset (z besede: šestindvajset) tekmovalcev, med njimi pa najdemo tako ministre, porno zvezde kot tudi blogerje, glasbenike in vse ostalo. Sedaj morate vi določiti zmagovalca posamezne kategorije. Na delo!

V kategoriji “Politična spletna osebnost 2010” letos ni presenečenj. Vidi se, da je v Sloveniji dobra politična spletna prisotnost še vedno rariteta in da v tem poslu ostajajo stari mački, medtem ko novih obrazov skorajda ni.

Politična spletna osebnost leta 2010


V kategoriji “Medijska spletna osebnost 2010” je letos bera bolj pestra kot leta poprej. S prihodom novih tehnologij in razmišljanja o razvoju medijske sfere doma in po svetu na tem področju novo priložnost dobivajo sveži obrazi in novi pristopi.

Medijska spletna osebnost 2010


Najbolj neposrečen naziv kategorije letos prinaša veliko bolj pestre tekmovalce. Zdi se, da se javne osebnosti, ki ne delujejo v politiki in/ali medijih, najbolj zavedajo prednosti spleta oziroma navduševanja spletne javnosti s kreativnimi posegi (ali golimi slikami).

Estradna spletna osebnost 2010


Glasovanje se zaključi 15.12.2010 ob 20:00:00, nato pa se bo takoj začelo glasovanje za finale, ki bo trajalo do 18.12.2010, ko bomo razglasili zmagovalca in ga skušali čimprej dobiti za videointervju.

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan