Ljudstvo jih je nominiralo in ljudstvo jih je izbralo. Pred vami je finalna trojka slovenskih osebnosti, ki so zmagale v svoji kategoriji in se tako potegujejo za laskavi naziv Savičeva spletna osebnost leta 2011!

Pri Savičevi spletni estradni osebnosti se je od začetka bil trd boj med Jonasom Žnidaršičem in Boštjanom Gorencem Pižamo, ki ima za pasom že zataknjeno zlato klobaso iz leta 2010. Čeprav se je Jonas dobro držal, je bil Boštjan Gorenc Pižama s svojo zvesto bazo neulovljiv.

Savičeva spletna politična osebnost je bila odločena že od začetka, saj je Nataša Musar Pirc za sabo pustila vso konkurenco takoj po odprtju volišč, vso konkurenco pa je do konca vodila za kar nekaj krogov. Zanimivo je primerjati lanskoletne rezultate, saj so uporabniki letos izbrali nestrankarsko osebnost.

Najbolj napeto je bilo pri Savičevi spletni medijski osebnosti, saj so bili konkurenti dokaj izenačeni. V fotofinišu je zmagal Iztok Majhenič, ki je prehitel Alenko Unk.

Sedaj je na vrsti finale, ki bo odločil, kateri od zmagovalcev v posamezni kategoriji bo prejel častni naslov Savičeva spletna osebnost leta 2011 in pripadajočo nagrado. Finalno glasovanje se konča v nedeljo, 18.12.2011 ob 12:01!


Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan