Tudi 2011 je ponudilo kar nekaj zanimivih novih naslovov oziroma starih nadaljevanj. Deset iger leta 2011, ki so mi prišle pod prste. Vrstni red je naključen oziroma odvisen od spomina 😉

Battlefield 3 (XBOX)
Ko se je franšizi Call of Duty zmešalo, je njene čevlje zelo dobro zapolnil Battlefield 3. To ni arkadna streljačina in za hiter spopad je še vedno bolje, da si naložite Call of Duty Black Ops in uživate v nažiganju. Battlefield ima malo strmejšo krivuljo učenja, a znanje bogato nagradi.

Batman Arkham City (XBOX)
Nadgrajena enica prinašal večje poligone, a ohranja vse tisto, kar je prvenec delalo tako zanimivega in igrabilnega. Batman tudi tokrat rešuje več kot samo eno nalogo hkrati, tokrat pa se poleg Jokerja pojavijo še ostali klasični nepridipravi, ki mu otežujejo delo.

Orcs must die (PC)
Zelo dobra in kvalitetna predelava igra tipa Tower Defense, v kateri nesposobni čarovniški vajenec rešuje invazijo Orkov. Smešni dialogi, zabavna grafika in treniranje možganov delajo to igro eno boljših letošnjega leta.

Portal 2 (XBOX)
Je kdo rekel smešni dialogi? Je kdo rekel treniranje možganov? Je kdo rekel igra leta 2011? Resno mislim, Portal 2 je igra leta, za katero dam roko v ogenj, da bo aktualna še naslednje leto. Že način za enega igralca je dolg, pester in zabaven, potem je tukaj še paket za dva igralca in še dodatne sobe… Igra leta 2011.

Elder Scrolls: Skyrim (PC)
Scrolls serija ni moja najljubša, veliko raje imam njenega brata Fallouta. A so se dekleta in fantje s Skyrimom res potrudili in zadevo poudarili na vseh pravih koncih, da je začela zanimati tudi mene. Dialogi, naloge in izgled vas bo navdušil, je pa nekaj res – dolga je v pi… mate…

Deus Ex: Human Revolution (PC)
Najprej sem se spomnil na Syndicate. Ja, tisti star špil, ki je še danes boljši od mnogih izdelkov igračarske industrije. Human Revolution se namreč ukvarja s temno stranjo kloniranja in predelave človeških teles, deluje pa kot detektivka s streljaškimi vložki. Postapokaliptična prihodnost je zelo temna, a ima kul gadgete.

Bulletstorm (PC)
Je kdo rekel nažigačina? Letošnja zmagovalka na tem področju je zagotovo Bulletstorm, ki z inovativnostjo in kreativno ogabnostjo poseka (hehe, tudi dobesedno) vse ostale letošnje poskuse. Takole bi moral izgledati novi Duke Nukem. Fajn stvar.

Mortal Kombat (XBOX)
Vas zanima fiziologija človeškega telesa? Ste bolj mahnjeni na notranje in zunanje poškodbe? Mortal Kombat preverjen recept zapakira z nekaj svežimi dodatki in rezultat je zelo mesnat. Več borcev, več lokacij in dokaj zanimiva zgodba za enega igralca delajo Mortal Kombat zabavno sprostitev za tiste dni. Ko mora tečt kri.

Terraria (PC)
Zabavna arkada, ki pride kot nalašč za trenutke, ko imate res samo deset minut prostega časa.

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan