Slabi oglasi grejo po Sloveniji! Tokrat gremo v slovensko prestolnico, Maribor! Na zadnji ediciji #wwwhMB pred počitnicami predavanje o projektu #slabioglasi in kontekstualnem oglaševanju.

Oglaševanja na omrežju Facebook se lahko loti vsak, ki ima kreditno kartico. Oglasnih sporočil je posledično več, kako pa je s kakovostjo besedil? Ali obstajajo dobri in slabi oglasi, ali besedilo oglasa vpliva na posameznikovo dojemanje oglaševanega izdelka in katere so najpogostejše napake novopečenih slovenskih oglaševalcev?

Projekt Slabi oglasi prikazuje obseg slabih oglaševalskih praks na omrežju Facebook, poleg predstavitve projekta pa se bomo sprehodili še čez analizo najpogostejših napak v oglasih in na koncu razkrili temno plat oglaševanja na Facebook omrežju, ki vas bo šokirala.

Domen Savič je komunikolog, ki ima na področju spletnega komuniciranja več kot deset let izkušenj. Spletne oglaševalske akcije je najprej načrtoval in izvajal v podjetju Innovatif d.o.o, nato pa nadaljeval samostojno pot z ekipo 5do9. Z besedili oglasov mu zaupajo domači in tuji naročniki.

Predavanje bo v torek, 12.6.2012 ob 19h zvečer v Kibli, Maribor.

Vnesite svoj e-naslov in se prijavite na obvestila o predavanjih in okroglih mizah Dostavo zagotavlja FeedBurner

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan