Spet smo dobili zmagovalce posameznih kategorij Savičeve spletne osebnosti leta 2012, napeto pa je bilodo zadnjega trenutka. Finalisti za Savičevo spletno osebnost leta so tako Iztok Majhenič, Hipster Borut in Ljubljanski taksist!

Letos je bilo zanimivo spremljati boj med imaginarnimi in resničnimi osebnostmi, prve so pa na koncu prevladale, saj sta se v finale uvrstili kar dve parodiji, Hipster Borut in Ljubljanski taksist, ki se bosta z Iztokom Majheničem potegovala za laskavi naziv Savičeva spletna osebnost leta 2012.

Iztok Majhenič je tiha voda, ki se globoko dere. Nekateri se ga spomnite iz lanskoletnega natečaja, kjer je prav tako zmagal v svoji kategoriji, v finalu pa moral priznati premoč konkurence. Tvita včasih hit, včasih pa počas, poleg tega pa je aktiven tudi kot stand-up komik. All in all, fejst poba.

Hipster Borut je politična parodija neznanega avtorja, ki parodira enega od slovenskih politikov. Sarkastični komentarji notranjepolitičnih dogodkov so pogosti in ažurni.

Ljubljanski taksist je resnična oseba, za katero se skriva eden od taksistov, ki svoje kruh služijo na območju Ljubljane. Sarkastični komentarji in javljanje s terena sta ga hitro lansirana med zabavnejše Twitter parodije v Sloveniji.

Kdo bo torej zmagal? Časa imate do 10.12.2012, 12h. Izbira je vaša, glasujte zdaj!


Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan