Eden mojih prvih spominov ogleda kinopredstave (o ne, boris cavazza moment!) se odvija v Puli, kjer sem med dopustom na hladilni skrinji v kinu na prostem gledal film Indiana Jones and the Temple of Doom.

Že več let sva z Bajo težka fena Kina pod zvezdami, ki se odvija na Ljubljanskem gradu, sedaj pa sva zakorakala še na plažo Letnega Kina City 2013. O filmu At The World’s End v naslednjem prispevku, tole je bolj zapis navdušenja nad idejo in izvedbo celega dogodka.

Platno je razpeto poleg peščenega igrišča za odbojko, občinstvo pa na ležalnikih sedi na mivki. Hrup ceste predstave ne moti, prav tako je prva vrsta stolov idealna za ogled filma. Lukenj v ležalnikih ni 😉

Pred predstavo smo poleg oglasnega nagovora sponzorja doživeli še krajši nastop stand-up komika Stefan Šumanac-Šumija, nato pa se zvili v ležalnike in film se je začel. Kot že rečeno, je filing krasen, okolje nadvse primerno, svetujem samo kakšno odejo oziroma dolge rokave, saj zna proti koncu kar zahladit.

Če vas zadeva zanima, se bo Letni Kino City 2013 odvijal do sobote, spodaj pa imate celoten program s povezavami do spletnega nakupa karte. Kaj češ lepšega!

Se vidimo!

 

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan