Ljudstvo ima moč! To drži vsaj pri izboru Savičeve spletne osebnosti leta, ki poteka že od leta 2008 in kjer ljudstvo najprej nominira posameznike ali skupine, ki so se jih v iztekajočem se letu najbolj zapomnili na spletu, nato izbere zmagovalce treh klasičnih kategorij in nato od treh zmagovalcev kategorij izbere osebnost, ki se od takrat naprej lahko podpisuje kot Savičeva spletna osebnost leta 2013!

Letos ste brali in izbrali takole:

Savičeva medijska spletna osebnost leta 2013 je Anže Tomić!

Prišel je tiho in postal legenda bi lahko rekli za Anžeta, ki je letošnje leto zaznamoval z ustanovitvijo založniške hiše Apparatus, katere primarni cilj je spraviti podcast v vsako slovensko vas. To dela s serijo odličnih oddaj, med katerimi se najdejo tako gadget freaki, filmoljubi, športniki in drugi.

Savičeva politična spletna osebnost leta 2013 je Nataša Musar Pirc!

Če ste potrebovali še en dokaz bede slovenske politične pokrajine, so tukaj rezultati Savičeve politične spletne osebnost leta skozi vsa leta. Pa ne zato, ker bi bila Nataša slab izbor, ampak ker je enostavno brez konkurence! Nataša je namreč v tej kategoriji zmagala vsakič, ko je bila nominirana (dosedaj dvakrat) in vedno je zmagala s tako veliko prednostjo, da bi človek mislil, da smo shekali anketo.

Savičeva estradna spletna osebnost leta 2013 je Boštjan Nachbar!

Zvezda spletne oddaje Podrobnosti, ki v prostem času meče na koš v Španiji. Letos se je do konca prvega kroga za prvo mesto boril z maskoto Lipko, a je na koncu odločil z metom iz sredine igrišča. Zanimivo, da so se tudi letos dobro obnesle politične parodije Janezovi nasveti in Kao Alenka Bratušek, je pa hecno, da lanski zmagovalec sploh ni bil nominiran!

In sedaj še predzadnje dejanje letošnjega izbora – Določitev zmagovalca, ki bo prejel plaketo Savičeva spletna osebnost leta ter bogate nagrade. Glasovanje bo potekalo do 10.12.2013 ob 12h, ko bomo razglasili zmagovalca in z njim opravili intervju ter podelili nagrado.


Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan