CU90kPFUkAAfq6E

Kdor voli, ta izvoli! Letos je bila komisija Savičeve spletne osebnosti leta preprosto navdušena nad angažiranostjo glasovalnega telesa, pa tudi nad zelo solidnim izborom kandidatov, ki ste jih nominirali prav VI!

Trije finalisti vsake kategorije se bodo potegovali za laskavi naziv Savičeva spletna osebnost leta 2015, ki jo letos sponzorira Hot’Horse!

Savičeva medijska spletna osebnost leta 2015 je: Ekipa Metina lista

Štetje ženskih nastopov v informativnih oddajah, izpostavljanje slovenskih mladih znanstvenikov oziroma pogovori s predstavniki slovenske medijske teorije in prakse – na Metini listi se znajde vse to in še več.

Savičeva politična spletna osebnost leta 2015 je: Ekipa twitter računa Vlada RS

Lahko bi rekli, da gre za najbolj stalno stvar v slovenskem političnem prostoru. Čeprav je Twitter račun od leta 2009 videl že kar nekaj menjav šefov in gesel za dostop, še vedno vzpostavlja pomemben in odziven kanal med vladarjemS in ljudstvom.

Savičeva estradna spletna osebnost leta 2015 je: @denislindros

I have nothing. Ampak očitno nagrado za največjo kampanjo dobijo ravno podporniki Denisa, ki sodeč po twitter feedu igra kitaro, se sprehaja po gozdu in pije ogromne količine alkohola. Mogoče namig za naslednje leto ;)?

Glasujte zdaj!


Glasovanje se zaključi 10. 12. 2015!

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan