not another one…

31.05.2007Osebno

Why are there so many slovene blogs aggregators? Anyone?

 

11 komentarjev na “not another one…

 1. Dr. Rosenfeld

  0.0000
  Saj političnih strank tudi ni tako malo… Ali pa vrtičkov. Skratka ista zadeva, ki se odraža na več različnih koncih.
  Ampak konkurenca mora bit! ;D

   
 2. Robi

  Če smo pošteni, koliko jih pa je? si.blogs, ki že lep čas (od kar jih je David dal iz rok, stagnirajo), SloBlogi, ki jih noben ne je*e 5%, BlogOs, ki pravi agregat sploh ni, Blogorola, ki je, pač, blogorola, in zdaj ta paparazzo al kaj je že…
  A ja, pa tisto na Slowwwenia.com…

  Koliko jih pa obiskujete? Mogoče enega, je tako? Domen – a uporabljaš katerega od njih?

   
 3. Domen

  Sam uporabljam siblogs in slobloge – primerjalno. Prve iz navade, druge zaradi kvalitete in hitrosti. Nekaj časa sem namesto siblogs uporabljal blogoramo, ki se mi ni tako dopadla (preveč je treba klikat), medtem ko ostalih ne uporabljam, sem jih pa malo kliknil.

  Dejstvo pa je, da je več kot en (kvaliteten) blog agregator za slovenijo več kot preveč 😉

  In to, da ima slovenija več kot tri agregate, je zame ful preveč agregiranja.

   
 4. Robi

  Glej: si.blogs je (bil) ljubiteljski projekt, iz potrebe, tako kot SloBlogi. BlogOs je bila želja zbrati najboljše bloge (pa jim ni uspelo), tanovi ne vem kaj je, Blogorola in Slowwwenia sta pa komercialna projekta.

  Preveč agregatov? Mogoče, ampak niti dva med njimi nimata vključenih istih blogov, način zbiranja je drugačen, tudi ozadje je drugačno… Je pa tako ali tako smisel agregiranja predvsem to, da bi ljudje bloge obiskovali… A ti nočeš obiska?

   
 5. Tamara

  Uporabljam samo SloBloge, ker so najbolj uporabni.
  Si.Blogs nimajo ničesar, Blogorama ima pa odločno preveč nekega sranja in kamorkoli pogledem, vidim visokouvrščene “100 prašičkov poje, ki mi grejo na živce. Ostalih ne poznam.

   
 6. jaKa

  brez dvoma so sloblogi najbolj uporabni. ravno prav minimalistični, funkcionalni in to-the-point. siblogs gredo po poti ostalih reči, ki se jih tomaž dotakne, blogrola pa je… mnja… preveč dva-nula… bloated… 😉

   

Vpišite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.