Z eno besedo: nažigačina. Watch out, here they come! in potem se vse bliska. Dobesedno.

Left 4 Dead je mišljena kot spletna igra za več igralcev, vendar pa ne razočara kot igra za igralca brez spletne povezave. Da številka 4 v naslovu igre ni tam po naključju, pričajo štirje liki, štiri stopnje in štirje tipi orožja. Zgodba je preprosta in prežvečena, kot se za nažigačino spodobi. Zombiji so tukaj. Tudi vi ste tukaj, vendar bi bili radi nekje drugje. In do tja vodi pot preko trupel. Veliko trupel.

Igra je razdeljena na več poglavji, znotraj katerih najdete v povprečju pet poligonov. Igra na enem poligonu traja dobre pol ure, v tem času pa se boste zagotovo nagledali prestreljenih udov, glav in ostalih človeških zombijskih delov telesa. Atmosfera je zelo priročna za igranje v temi, saj z glasbo in zvočno kuliso zelo dobro podpira svetlo-temačne prostore, v katerih se skriva bogsigavedikaj.

Igra sicer ne pritegne kot Fallout 3 oziroma ostale različice, kjer igralec spremlja zgodbo, vseeno pa ponuja dovolj dobro izvedbo nažigačine, da manka vsebine sploh ne opaziš. Igra, ki se zaveda svojih meja.

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan