Prispevek

Neobjavljen komentar:

Jao. Samo to lahko rečem.

Najprej naj komentiram izbor blogerjev. Boste na okrogli mizi govorili o tem, kako imeti čimveč različnih uporabniških imen in potem izvajati večni copy-paste v lovu za potencialnimi bralci, ki surfajo samo po siolu – večeru – delu? Vsi trije imajo osebne bloge, spet bo potencialno občinstvo (ob dvanajstih??? Normalni ljudje delamo do štirih!) dobilo občutek, da so blogi “dnevniki”, v katerih pišemo o tem, kaj smo jedli včeraj in kjer bomo spali jutri. BEDNO. Vsaj še kakega tehničnega blogerja bi povabili, v Sloveniji jih je polno. In so veliko bolj zanimivi kot Dajana.

Lepo, da se Valentina kar naenkrat zanima za bloge…ko sem ji jaz pred letom dni predlagal podobno zadevo, je zavihala nos in rekla da “oni ponavadi to vežejo na kako prodajno akcijo in če se tega ne da prodajat, potem je ne zanima.” Po drugi strani pa imajo vsi povabljeni blogerji blog na Blogosu…boste potem prodajali Blogos?

Namesto da bi Blogos širil znanje o blogih in predstavil različne poglede na to nadvse zanimivo družbeno tematiko bomo tako spet lahko poslušali iste floskule, ki ne bodo povedale ničesar. Blog je vse, a ne, crni?

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan