Če sem za prva štiri leta na fakulteti porabil nenormalno veliko časa, sem vsaj na področju diplome podrl rekorde in diplomo napisal v manj kot petih mesecih (datum prvega osnutka je 18.11.2007, zagovor, če bo šlo vse po sreči, bo 28.2.2008). Seveda ne bi šlo tako hitro, če ne bi poznal ali srečal večjega števila ljudi, ki so mi, vsak po svoji moči, pomagali pri ustvarjanju tega dela. In ker je za zahvalo v diplomskem delu namenjena samo ena stran, ljudi pa je veliko več, sem v diplomo uvedel interaktivni del in zahvalo “polinkal” sem.

V prvi vrsti je seveda družina, Baja in mentorica dr. Sandra Bašić-Hrvatin. Prvim gredo zasluge za podpiranje mojih neuspešnih in uspešnih podvigov, drugi gre zasluga za frazo “Ah, dej ne bluzi” v času panike in vse, kar je ta fraza predstavljala in tretji gre zasluga za usmerjanje in prepuščanje “akademskega krmila” med in pred pisanjem.

V drugi vrsti sedi izbrana vrsta blogerjev, brez katerih ta diploma ne bi bila tako dobra, kot je. Robert Klinc, Jaka Močnik, Katja Gajser, Gregor Krajnc, Jure Mesarič in Davor Strehar so prispevali velik kvantitativni ter kvalitativni del diplome.

In v tretji vrsti ter na balkonih sedijo vsi slovenski blogerji…brez katerih bi tej diplomi manjkalo vsaj 50 strani.

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan