Pipini odprti termini se ponovno vračajo! Predavanja tradicionalno vsak torek ob 19. uri v Kiberpipi na Kersnikovi 6, sledi jim druženje. Prvi letošnji POT se bo odvijal v torek, 7.10., kjer bomo po letošnji uvodni predstavitvi predvolilnih strategij in taktik predvolilnega spletnega komuniciranja na slovenskem Vuka Ćosića (posnetek predavanja je dosegljiv v Videoarhivu) analizirali politične spletke oziroma predvolilne spletne prisotnosti slovenskih strank.

Kako so v letošnji bitki za parlament politiki dejansko uporabljali in izrabljali splet? So se strategi česa naučili od Baracka Obame ali smo še vedno v času Krambergerja in spanja v avtomobilih po celodnevnem lepljenju plakatov?

Rezultate prve celostne raziskave predvolilne spletne prisotnosti slovenskih političnih strank, ki so se tudi preko tega medija borile za pozornost volilnega telesa, bosta predstavila urednica portala E-demokracija.si Barbara Kvas in namestnik urednice Domen Savič.

Raziskava obsega kvalitativno in kvantitativno analizo različnih aspektov spletne prisotnosti strank, od tehnične brezhibnosti do politične korektnosti, avtorja raziskave pa bosta odgovarjala tudi na vprašanja iz občinstva. Vabljeni!

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan