Mogoče je v ZDA moderno, da se poraženec medijsko “poserje” na svojega pomagača, ampak vseeno se mi zdi, da gre Fox, pardon, GOP, s tem blatenjem predaleč.

Obnovimo: Palinovo je McCain izbral za svojo podpredsednico, Palinova pa mu je v zahvalo priskrbela veliko nepozabnih citatov, ki jih je prepisala iz knjižice bušizmov. Aljaška guvernerka je s svojimi izjavami poskrbela tudi za preporod komediantke Tine Fey, ki je zaslovela z njenim oponašanjem, hkrati pa popestrila ponudbo portala YouTube.

John McCain jo je nekaj časa branil, v intervjuju s Katie Couric je stopil na njeno stran, po volitvah pa se je by proxy na Palinovo usul kup gnoja, ki ga je stresel ravno McCain in republikanska stranka.

Zdi se mi, da je to nevarno početje. Medijski umor ni nič nenavadnega, problematičen je ta politični kanibalizem, ki bo slejkoprej uničil republikance. Kar pa ni dobro, čeprav so nam dali Bushevo dinastijo in ostale bizgece. In glede na to, da obstajajo turi normalni republikanci, je to dvojna škoda. McCainu pa samo to – kakor si izbral, tako boš…erm…spal.

Top lista uPALINovih:

Tina Fey vrača udarec:

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan