Predsednik vlade je še vedno Janša, Rupel je še vedno zunanji minister

Zgornji naslov je resničen, če se ravnamo po različnih spletnih mestih. Pregledali smo nekatere državne spletne projekte, ki so veliko obljubljali, sedaj pa na spletu bolj ali manj le životarijo. Pojavlja se vprašanje, kaj bo z njimi storila aktualna vlada oziroma če se jih sploh zaveda.

Obama začel s tedenskimi YouTube nagovori

Ameriški predsednik Barack Obama je v svojem prvem tedenskem YouTube nagovoru opozoril na ekonomsko krizo in orisal svoj načrt za izboljšanje ameriškega gospodarstva. Videoposnetek si je ogledalo blizu pol milijona uporabnikov, ki so pustili več tisoč komentarjev.

Vatikan se širi tudi na YouTube: Treba je iti v korak s časom

Sveti sedež v Vatikanu je pred kratkim povečal svojo spletno prisotnost z lastnim kanalom na spletnem mestu YouTube, na katerem bo objavljal posnetke, ki bodo povezani s papeževim delovanjem in krščansko cerkvijo.

Domena .eu med desetimi najbolj priljubljenimi domenami na svetu

Domena .eu je četrta najbolj priljubljena domena v evropskih državah in deveta na svetu. V Sloveniji je trenutno registriranih 6055 domen .eu.

Na svetu že več kot milijarda spletnih uporabnikov

Število internetnih uporabnikov na svetovni ravni je decembra lani preseglo milijardo, pri čemer jih je po posameznih državah največ na Kitajskem.

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan