E-demokracija.si: Vprašaj s klicajem

Ekipa E-demokracija.si z zadovoljstvom predstavlja začetek edinstvene komunikacije v slovenskem političnem prostoru “Vprašaj s klicajem”. Uradna predstavitev projekta bo v torek, 3.2. ob 19. uri v Kiberpipi, sodelujete pa lahko že danes. Februarja bomo namreč izbirali vprašanja za ministrico za notranje zadeve, Katarino Kresal.

Evropska komisija z novim pilotskim projektom e-peticij

Čeprav se je zadnji poskus z elektronskimi peticijami na nivoju Evropske unije katastrofalno končal, je komisija napovedala razvoj novega pilotskega projekta elektronskih peticij. Z njimi upajo evropsko politiko približati državljanom, ki bodo lahko neposredno vplivali na evropske poslance.

Minister Zalar z e-pravosodjem nad sodne zaostanke

Na Ministrstvu za pravosodje je 23. januarja potekala prva seja Projektnega sveta e-pravosodje, ki ga je ustanovil minister za pravosodje Aleš Zalar v začetku tega leta.

Bo obamova spletna taktika vžgala tudi v evropskem parlamentu?

Ekipa, ki je pred letom dni poskrbela za kvalitetno spletno prisotnost ameriškega predsednika Baracka Husseina Obame na spletu, se je sedaj povezala z Britanci. Naloga? Britanski nacionalni stranki preprečiti vstop v Evropski parlament.

Koroški zamejski Slovenci so dobili nov spletni portal

Novo spletno mesto www.slomashup.at Slovencem na avstrijskem Koroškem približuje raznolikosti in bogastvo razpoložljive medijske ponudbe iz Slovenije kot tudi vsebine iz manjšine same.

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan