Da pride s konzol na PC tudi kaka spodobna pretepatična, je pravo presenečenje. Za razliko od Art of Murder, kjer trpijo predvsem možganske celice, je The End is Nigh za njih pravi balzam. Trije gumbi in gremo…

Rorschach in Night Owl, glavna junaka filma Watchmen, v tej pretepačini rešujeta svet in tepeta vse ostalo. Akcijo prekinjajo stripovski filmi, ki povezujejo dogajanje, celotna igra pa je dovolj hitra in dovolj trapasta, da sodi v kategorijo “samo še tole, pol pa grem”.

Vsebinsko naj bi bila igra uvod v film, česar pa se v sami igri ne vidi kaj dosti. OK, določene tenzije med Rorschachom in Comedianom so vidne, vseeno pa se ustvarjalci vsebinsko niso preveč pretegnili. Zgodbe je ravno toliko, da se ne počutite kot Američani v Iraku.

Če jo primerjam s prejšnjimi podvigi Warner Interactive, pa je vseeno opaziti določen napredek. Premikanje, kamere in splošen občutek so zelo dobri, če seveda zanemarimo težave pri vmesnih shranjevanjih napredka. Vse skupaj na koncu izpade kot kvaliteten križanec iger Bloodrayne in Max Payne.

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan