Brezplačne flash igre so bile večino časa rezervirane za poskuse programerjev in vaje v slogu. Igre so bile preproste, brez zgodbe, s podpovprečno grafiko, ki so uporabnika zamotile za pet minut. Vseeno zadnje čase opažam, da se razmere izboljšujejo…

Mislim, da sem lansko leto takle čas objavil nekaj povezav do iger, ki so me zabavale za več kot pet minut in v letu dni se je nabralo kar nekaj dobrih naslednikov. Navedene so po naključnem vrstnem redu, da ne bo zamer…

Amateur Surgeon in Amateur Surgeon: Christmas Edition

Kirurg v cestnem jarku. S pomočjo žage, noža in ostalih pripomočkov, ki se ponavadi skrivajo v garaži, operirajte bolnike in jih skušajte rešiti njihovih tegob. Igra ima celo zgodbo, grafična podlaga pa je zelo dobra. Priporočam, čeprav se težavnost zelo stopnjuje, posledično pa tudi živčnost igralca. Omogoča shranjevanje napredka.

Warfare 1944

Druga svetovna vojna od leve proti desni. Oziroma od desne proti levi, če igrate na strani okupatorja. Različne enote in pokrajine, vdelan izdelovalec svojih ozemlji in še kar zvok. Omogoča shranjevanje napredka.

Last stand 2

Brainzzzzz. Zombiji in skupina ljudi, ki skuša preživeti. Na voljo imate več orodji in orožji, hkrati pa se selite iz mesta v mesto. Edini moteči faktor je veliko klikanja. VELIKO klikanja. Omogoča shranjevanje napredka.

Crush the Castle

Katapult in gradovi. Evergreen igra, ki sede, ne glede na to, da ste ravnokar obrnili vseh 23 stopenj.

Demolition City

Podobna situacija kot pri zgornji igri, edina razlika je v načinu rušenja. Demolition City preiskuša vaše znanje rušenja stavb, kot ga prakticirajo na Disovery Channel.

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan