Če je bilo leto 2008 leto velikih premikov, je leto 2009 the year after… Se pravi, tisti del pravljice, ki ga avtorji ponavadi zanemarijo.

V letu 2009 sem videl največ koncertov dosedaj. Metallica v Milanu, Rammsteini na Dunaju in U2 v Zagrebu so vrhunci leta, poleg njih pa še Tarja Turunen, Vienna Vegetable Orchestra, Laibach, Strojmachine in PPO Vevče.

Hkrati je bilo to leto z najdaljši skupno prepotovano potjo, saj sva z Bajo turistirala po Berlinu, prehodila celotno pot ob žici, sam pa sem potem odšel še v Kopenhagen, kjer sem sodeloval v tromesečnem mednarodnem blogerskem tekmovanju, ki je, tako mimogrede, dobil nagrado za najboljši web 2.0 piar projekt leta.

Letos je bilo tudi leto, ko sva z Bajo zaštartala projekt Vprašaj s klicajem, pa leto, ko sva na fakulteti za humanistične študije v Kopru kot predavatelja sodelovala pri predmetu Družba in mediji, na FDV pa organizirala predavanje z okroglo mizo o politiki, oglaševanju in medijih.

Če se ne bo zgodilo kaj zares šokantnega, bo blog do novega leta na avtopilotu, objavil bom namreč serijo vnaprej pripravljenih prispevkov sklopa pregled iztekajočega se leta.

Bralcem pa vse dobro in srečno 2010!

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan