Ljudstvo je izbiralo in izbralo zmagovalno trojko Savičeve spletne osebnosti leta 2010. Kdo napreduje v finale in kdo bo domov odšel z dolgim nosom ter glasovalni lističi za prestižno nagrado Savičeve spletne osebnosti leta 2010 pa v nadaljevanju…

Politična spletna osebnost je bila letos odločena že na začetku, saj je dr. Žiga Turk vodil praktično že od samega začetka in čeprav se mu je na koncu Katarina Kresal vse bolj približevala, je na koncu vseeno Turk pobral nagrado Savičeva politična spletna osebnost 2010.

Pri medijski spletni osebnosti je bilo dvoma še manj, saj je ekipa #nogometzapunce vodila od prve ure po odprtju volišč in do konca presunljive prednosti ni uspelo izničiti niti enemu od premnogih kandidatov za Savičevo medijsko spletno osebnost leta.

Pri estradni spletni osebnosti pa drama do konca. Samo sreči se imamo zahvaliti, da volilnega procesa ni komentiral Alešič, saj bi ga ob zmagi Slona in Sadeža v zadnjem krogu dirke, kjer je od samega začetka suvereno vodil N’Toko zagotovo kap. Umek je ujel tretje mesto, vsi ostali pa so zasedli rep lestvice.

Sedaj pa je na vrsti finale. Glasovanje se zaključi 18.12.2010 ob 20:00, ko bo znan zmagovalec Savičeve spletne osebnosti leta 2010. Glasujte in izberite zmagovalca!


Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan