Bilbi je presenetila s svežo energijo, nezafnanostjo in organsko navdušenostjo nad glasbo in petjem ter v stari mestni elektrarni priredila res zabaven koncert. Še! 

Bilbi @ Ljubljana, Stara elektrarna (9.4.2011)Hvala za vijolice je simpatičen komad z zabavnim in rahlo bizarnim videospotom. Ostalega repertoarja nisem poznal, enkrat sem sicer zasledil njen koncert na Vesti, vendar sem se raje pustil presenetiti.

In presenečen sem bil na zelo prijeten način. Bilbi oziroma Maja Pihler je s spremljevalnim bandom, od katerih je najbolj navdušil bobnar, priredila odlično zabavo in z zanimivi besedili, srčno izvedbo in krasno zvočno kuliso dobila še dva nova oboževalca.

Uradnih imen komadov ne poznam, ampak poskočna pesem o reševalcu Tobiasu, balada o jutrišnjem joku in ostale popevčice grejo lahko v uho tudi zaradi izvrstne in doživete izvedbe podpornih glasbenikov in backup pevk. Če k temu prištejemo še zanimiva besedila in neko svežino v sicer zelo zlajnani smeri zabavne glasbe, je končna ocena jasna. Še!

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan