Simpatično! Trine 2 je lep spomin na klasiko naše in vaše mladosti, ki se je takrat imenovala Lost Vikings. Arkada z elementi pustolovščine in sekljačine, ki vas bo navdušila tako z izgledom kot tudi z vsebino.

Lost Vikings je navdušil zaradi fuzije med pestjo in možgani, s katerimi je igralec reševal izzive posameznih stopenj. Vsak viking je bil opremljen s svojo lastnostjo in skupaj so premagovali ovire in sekali sovrage. Enak zaplet ima tudi Trine 2, kjer se čarovnik, vitez in tatica sprehajajo čez res lepo izrisane pokrajine in sekljajo res lepo izrisane sovrage.

Poleg res lepo izrisanih stopenj in zabavne glasbe Trine 2 navduši tudi z ravnopravšnjo zahtevnostjo in raznolikostjo izzivov, ki se ne ponavljajo, tako da človek ne dobi občutka umetnega nategovanja dolžine igre. Če na trenutke igri zamerim tisti zoprn “točno tole hočem” občutek, je zadeva vseeno zelo tekoča in igrabilna.

Trine 2 ne skopari niti pri dolžini oziroma pri ponovljivi igrabilnosti (moj bog). Ker gre za arkado, pri katerih je do iste rešitve mogoče priti po več poteh, lahko zadevo preigravate na več načinov in odkrivate nove rešitve oziroma razvoje pripovedi. Sicer ne boste dobili treh čisto različnih iger, a je zadeva vseeno zabavna in ponovljiva. Zelo zabavno in priporočljivo!

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan