V termah Olimia sva bila z Bajo nekaj let reden gost. Sicer so bile malo s poti, ampak usluge in osebje so bili zelo prijazni in ustrežljivi, pa tudi kapacitete term so bile zelo fajn. Zakaj me torej ne bo nikoli več nazaj?

Screen Shot 2013-12-04 at 09.31.31

Terme Olimia so v svoji silvestrski ponudbi zapisali, da je namenjena izključno moško-ženskim parom. V letu 2013, ko se nam vseeno zdi, da smo napredovali od črncev, ki ne smejo sedeti na začetku avtobusa, da smo napredovali od situacij, kjer ženska ne sme za volan in kjer določene rase niso dobrodošle v trgovini, imamo še zmeraj budale, ki mislijo, da je heteroseksualnost edina prava in da naj se pedri in lezbe jebejo nekje drugje.

Zato od danes naprej:

  • bojkotiram Terme Olimia
  • nagovarjam VSE, da se mi v tem bojkotu pridružijo in da si za svoj počitek izberejo druge terme
  • prosim medije, da Terme Olimia vprašajo po zdravju

V kapitalizmu je edini pravi protest tisti z denarnico. In s svojim denarjem ne bom podpiral homofobnih organizacij, ki se tega dejstva ne sramujejo, temveč ga jemljejo kot dejstvo.

Medijski odzivi:

Opravičilo term:

Izjava za javnost

V imenu Term Olimia se iskreno opravičujemo vsem, ki smo jih prizadeli z objavo ponudbe za Silvestrovanje Olimski prestiž na spletu, kjer smo skrajno nerodno zapisali, da je silvestrovanje namenjeno izključno moško-ženskim parom.

Dejstvo je, da je silvestrovanje Olimski prestiž namenjeno vsem odraslim parom. Do neljube napake je prišlo, ker smo želeli izpostaviti, da je to romantično in mirno silvestrovanje, zaradi vsebine vsekakor pestrega programa (savna, kulinarika…),  prilagojeno parom, torej ne družinam in zaključenim družbam. Družine in večje družbe so zagotovo dobrodošle pri nas, vendar smo za njih organizirali Kraljevsko silvestrovanje, ki vključuje glasbo, ples, otroško animacijo in zabavo, torej vse kar je potrebno za brezskrben, pester in živahen silvestrski večer.

Obžalujemo naš spodrsljaj in se še enkrat opravičujemo vsem, ki jih je naša objava kakorkoli prizadela. Vljudno vas vabimo v Terme Olimia, prepričajte se, da ste pri nas dobrodošli prav vsi.

 

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan