Pri članih skupine Guns and Roses nikol ne veš, kaj se bo zgodilo. Če je Axl Rose na svojih koncertih znan po zamujanju in bledi senci tistega, kar je bil v zlatih letih svoje skupine, moram po prvem ogledu koncerta Slasha s kompanjoni najprej povedati: TO so še vedno Guns and Roses.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators Setlist Wiener Stadthalle, Vienna, Austria 2014, World on Fire Tour
Myles Kennedy, Slash in The Conspirators so na Dunaju pripravili fajn rock večer, kjer so se izprsili z novim materialom plošče World on Fire ter se vmes spomnili še zlatih časov Slasheve originalne zasedbe. Myles več kot odlično opravlja vlogo glavnega vokalista, ki mu do Axla v zlatih časih manjka samo še kake pol oktave – a se to v skupnem seštevku sploh ne opazi, ker celotna ekipa deluje zelo uigrano. Kar je super!

Novi komadi s prvič v živo odigranim Too Far Gone zvenijo krasno in potrjujejo dejstvo, da se je rock and rollu uspelo obržati med živimi, čeprav ga je vedno manj. A po drugi strani je lepo videti Slasha, ki za razliko do svojega bivšega šefa ni izgubil kondicije in uspešno stopa po sledeh starih dinamičnih prdcev kot sta Bruce Springsteen in Mick Jagger ter s prerojeno ekipo odlično prenaša zgodovino na nove rodove.

Da bi mu klobuk še dolgo služil!

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan