Spoštovani,

pišem vam z dobrimi nameni. Na spletnem mestu Nova24TV in v etru taiste televizijske postaje sem namreč že večkrat zasledil oglase za vaše storitve in produkte. Zanima me vaše mnenje.

Vaše oglase sem opazil zraven vsebin z naslovom “Najstnik sredi Londona postal žrtev zaporednih vbodov z nožem! Bori se za življenje!“, zraven vsebin z naslovom “Foto tedna: Nujen pogovor, čeprav sta na pogrebu” in zraven vsebin “[Video] Bernard Brščič v oddaji Dialog: “Prosim, prosim, pe*ri, pustite nas, naše otroke in pse na miru, ker vam nismo nič naredili.

Na pozive, kako gre oglaševanje na takih vsebinah skupaj z vašo družbeno odgovornostjo, ste odgovorili, da “Oglašujemo v večini najbolj spremljanih medijev, tako da dosežemo čim širšo ciljno skupino; pri tem ne posegamo v uredniške vsebine.

Spoštovani Telekom. Razložite mi, koga točno nagovarjate z oglasom zraven naslova [Video] Bernard Brščič v oddaji Dialog: “Prosim, prosim, pe*ri, pustite nas, naše otroke in pse na miru, ker vam nismo nič naredili. So to nestrpneži in šovinisti? So to ljudje, ki govorijo ena država, en narod, en vodja? So to ljudje, ki govorijo, da so homoseksualci slepo črevo človeškega razvoja?

Dragi Telekom, najbrž se boš strinjal z mano, da je to daleč od “doseganja čim širšega kroga ljudi.” Najbrž se boš strinjal tudi s tem, da šovinizem in degradiranje posameznih spolnih skupin znotraj naše družbe ni normalno. Mogoče se boš strinjal tudi s tem, da homoseksualnost ni “degenerirana spolna praksa”.

Če ste, potem lepo prosim umakni oglase iz portala Nova24TV. Prekini s financiranjem sovraštva, šovinizma, rasne in spolne nestrpnosti.

Hvala.

S spoštovanjem,

Domen


Naslovi:

  • Rudolf Skobe, direktor uprave (rudolf.skobe@telekom.si)
  • Tomaž Seljak, podpredsednik uprave (tomaz.seljak@telekom.si)
  • Ranko Jelača, član uprave (ranko.jelaca@telekom.si)
  • Dean Žigon, član uprave (dean.zigon@telekom.si)
  • Katarina Prešeren, odnosi z javnostmi (katarina.preseren@telekom.si)

oziroma rudolf.skobe@telekom.si; tomaz.seljak@telekom.si; ranko.jelaca@telekom.si; dean.zigon@telekom.si; katarina.preseren@telekom.si

Piši in pivej naprej!

Podpri nas!


Danes je nov dan

Če so ti vsebine tega bloga všeč, ga podpri prek donatorske platforme Nov dan